Τι γλυκό! Ο George Clooney αποκάλυψε ότι ανταλλάσσουν ερωτικά γράμματα με τη σύζυγο του Amal

28.10.2022
Τι γλυκό! Ο George Clooney αποκάλυψε ότι ανταλλάσσουν ερωτικά γράμματα με τη σύζυγο του Amal
O George Clooney και η Amal Clooney είναι από τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια που φροντίζουν να κρατάνε μακριά από τη σχέση τους τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 2014 και έχει τα πεντάχρονα δίδυμα Ella και Alexander, σπάνια μιλάει για ορισμένες πτυχές της σχέσης τους – ιδίως το πώς γνωρίστηκαν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο The Drew Barrymore Show, ο George Clooney θυμήθηκε τη συνάντησή του με τη γυναίκα της ζωής του και αποκάλυψε τη γλυκιά συνήθεια που συνεχίζουν μέχρι σήμερα.

Ο George δεν άργησε καθόλου να ερωτευτεί την Αmal. Στην πραγματικότητα, όταν τη συνάντησε για πρώτη φορά στη λίμνη Κόμο, ο George δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συμβεί με την καταξιωμένη δικηγόρο, η οποία ειδικεύεται στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. «Το πιο αστείο πράγμα είναι ότι ο Bryan Lourd, ο ατζέντης μου, με κάλεσε και μου είπε: “Έρχεται μια κοπέλα στο σπίτι σου που θα παντρευτείς”», εξομολογήθηκε ο George στη Drew Barrymore.

Ο πρωταγωνιστής του Ticket to Paradise, ωστόσο, αρχικά δεν πείστηκε από τον ατζέντη του. «Του είπα, “είσαι ηλίθιος. Και αυτό δεν θα συμβεί”. Και μετά έρχεται η Amal», είπε ο George. Kαι εκεί άρχισε μια νέα φάση για τη ζωή του διάσημου ηθοποιού. Οι δυο τους έμειναν ξύπνιοι μιλώντας όλο το βράδυ και εκεί ήταν που ο George άρχισε να της γράφει γράμματα.

Amal και George Clooney: Αποκαλύπτουν το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους και το λάθος που έχουν κάνει με τα παιδιά τους

Και εκεί ήταν που η Barrymore αντέδρασε λίγο πολύ όπως θα κάναμε όλες μας και του είπε με έκπληξη: «Της έγραψες;». «Ναι» απάντησε, «Της έγραψα ερωτικά γράμματα». Αυτή είναι μια κίνηση που το ζευγάρι διατηρεί μέχρι σήμερα. «Γράφουμε ακόμα γράμματα», εξομολογήθηκε ο George.

Σε όλες μας αρέσει να ακούμε αυτές τις μικρές άγνωστες ιστοριούλες για την κοινή ζωή του George και της Αmal. Οπότε αν νιώσουν άνετα να μοιραστούν και άλλες γλυκές λεπτομέρειες, σίγουρα θα είμαστε όλες αυτιά.