Kim Kardashian - Pete Davidson: Είναι πάλι μαζί; Η «ύποπτη» ανθοδέσμη για τα γενέθλιά της και το κερί με άρωμα γιασεμί

25.10.2022
Kim Kardashian - Pete Davidson: Είναι πάλι μαζί; Η «ύποπτη» ανθοδέσμη για τα γενέθλιά της και το κερί με άρωμα γιασεμί
Η Kim Kardashian μόλις γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της και φυσικά έλαβε αμέτρητες συνθέσεις λουλουδιών από διάφορους φίλους και μέλη της οικογένειας. Μια από αυτές ήταν μια εκπληκτική σύνθεση τριαντάφυλλων μαζί με ένα κερί με άρωμα γιασεμί. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να σκεφτούμε για αυτό, σωστά; Λάθος! Οι fans φέρονται να είναι πεπεισμένοι ότι αυτά τα λουλούδια προέρχονται από τον Pete Davidson χάρη στο παρατσούκλι που είχε δώσει στην Kim, το οποίο είναι Jasmine (γιασεμί). Και αυτό λόγω του σκετς «Jasmine και Aladdin» από το Saturday Night Live, όπου φαίνεται να ξεκίνησε και το love story.

Αυτή η ανάρτηση έρχεται εν μέσω του δημοσιεύματος της Sun ότι ο Pete και η Kim είδαν κρυφά ο ένας τον άλλον στη Νέα Υόρκη όταν επέστρεψαν από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, νωρίτερα αυτό το μήνα. «Ο Pete επισκέφτηκε την Κim στο δωμάτιό της και την επόμενη μέρα η Κim εθεάθη να βγαίνει κρυφά από την πίσω είσοδο του ξενοδοχείου, μεταμφιεσμένη και πήδηξε σε ένα Escalade που την περίμενε με προορισμό το σπίτι του Pete στο Staten Island», είπε μια πηγή στην εφημερίδα.

Για να θυμηθούμε τι είχε πει η Kim για το φιλί της επί της οθόνης με τον Pete κατά τη διάρκεια του SNL:

«Όταν φιληθήκαμε, ήμουν σαν, χμμ», είπε τότε στο Not Skinny But Not Fat. «Ήταν ένα στημένο φιλί, αλλά ήταν ακόμα σαν... λίγο ζινγκ, ξέρεις; Δεν ήταν κάτι, σαν ένα σούπερ τρελό συναίσθημα, ήμουν σαν, χμμ.» Συνέχισε εξηγώντας ότι στην αρχή σκέφτηκε, «Δεν έχω φιλήσει κανέναν άλλον εδώ και 10 χρόνια, οπότε ίσως είμαι απλώς ηλίθια και δεν είναι τίποτα και είναι απλώς ένα στημένο φιλί».

Αυτή η πιθανή επανένωση Pete και Kim είναι ενδεχομένως εικασίες σε αυτό το σημείο, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Pete και η Kim χώρισαν τον Αύγουστο μετά από εννέα μήνες σχέσης λόγω των καθημερινών προγράμματων τους που δεν τους επέτρεπαν να είναι μαζί .