Ευγενία Δημητροπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη

25.10.2022
Ευγενία Δημητροπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη
Θεατρική παράσταση παρακολούθησαν η Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της, νευροχειρουργός, Στέλιος Βλατάκης και χάρισαν ένα σπάνιο στιγμιότυπο στους φωτογράφους.

Κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να κρύβεται κιόλας. Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης παντρεύτηκαν μυστικά τον Ιούνιο του 2021 και φωτογραφία από εκείνη τη μέρα δεν είδαμε πριν την πρώτη τους επέτειο, φέτος.

Τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου η ευτυχία του ζεύγους ολοκληρώθηκε όταν έγιναν γονείς υιοθετώντας την μικρή Εύα από τη Σιέρα Λεόνε. Την ευχάριστη είδηση είχε μοιραστεί -και πάλι πολύ διακριτικά- η ίδια η ηθοποιός με μία ανάρτησή της. "Παναγία μου σε ευχαριστώ!🙏 Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα,ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!🌸💗🌸", έγραφε τότε η Ευγενία και μέχρι σήμερα έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την ευτυχία της.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζεύγος στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Φιλιά Όσκαρ, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Αθηνών τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου, και οι δυο τους δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν για μια φωτογραφία, παρότι εκείνη ήταν, σαφώς και ευλόγως, πιο άνετη στον φακό από τον σύζυγό της.

Μιλώντας στο womenonly.gr τον Μάρτιο του 2020 η Ευγενία Δημητροπούλου είχε απαντήσει μεταξύ άλλων σε ερώτηση της Νικολέτας Μακρή σχετικά με το πώς κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Δεν καταπιέζομαι ιδιαίτερα. Ζω κανονικά τη ζωή μου, απλά δεν τροφοδοτώ καθόλου το κομμάτι της προσωπικής ζωής. Δεν θα αντιδράσω δηλαδή αν κάτι γραφτεί ή δεν θα πυροδοτήσω μια κατάσταση δίνοντας απαντήσεις. Οπότε προσπαθώ με αυτό τον τρόπο να το κρατάω όσο λιγότερο γνωστό γίνεται. Αλλά είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, το ζω όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι και έπειτα δεν είμαι και κάποια που με κυνηγάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ", είχε απαντήσει συγκακριμένα!