Ρούλα Κορομηλά: Οι στίχοι με τους οποίους ανακοίνωσε την επιστροφή της στην τηλεόραση - Αποθέωση από Ντενίση, Κοκλώνη, Νομικού και άλλους πολλούς

25.10.2022
Ρούλα Κορομηλά: Οι στίχοι με τους οποίους ανακοίνωσε την επιστροφή της στην τηλεόραση - Αποθέωση από Ντενίση, Κοκλώνη, Νομικού και άλλους πολλούς
Οι φήμες ακουγόταν καιρό και πριν από λίγες ώρες επιβεβαιώθηκαν. Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Mega. Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από το κανάλι, όμως, έκανε και η ίδια η παρουσιάστρια τη δική της αναφορά.

Με στίχους του Γιάννη Πάριου συνόδευσε την ανάρτηση για την επιστροφή της στην τηλεόραση και το Mega η Ρούλα Κορομηλά και συγκεκριμένα από το τραγούδι "Πέρασαν" που έντυσε μουσικά ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

"Τώρα είμαι εδώ και η ζωή συνεχίζεται/ Ζω για τη στιγμή που η μάχη κερδίζεται/Πέρασα πολλά μα το λόγο μου κράτησα/Είμαι πάλι εδώ επειδή σας αγάπησα"💙🤍", γράφει η Ρούλα και παραθέτει την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τη μεγάλη επιστροφή της που θα τη βρει στην παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής "Σπίτι με το Mega" από τον ερχόμενο μήνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και όλες θετικότατες. Φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια την ανυπομονησία τους για την επιστροφή αυτή και μεταξύ των πάμπολλων σχολίων που είδαμε κάτω από την ανάρτηση ξεχωρίζουμε αυτά των Νίκου Κοκλώνη, Μιμής Ντενίση, Δούκισσας Νομικού, Μαρίας Μπεκατώρου, Βαγγέλη Περρή, Δούκισσας Νομικού, Σταματίνας Τσιμτσιλή και Αργύρη Αγγέλου, οι οποίοι, όπως φαίνεται, μετράνε αντίστροφα.

%PHOTO5%