Ο Matthew Perry θυμάται την «τρομακτική» αντιπαράθεση του με την Jennifer Aniston για τον εθισμό του

26.10.2022
Ο Matthew Perry θυμάται την «τρομακτική» αντιπαράθεση του με την Jennifer Aniston για τον εθισμό του
Ο ηθοποιός δήλωσε ότι χρειαζόταν την υποστήριξη της Aniston απεγνωσμένα στο ταξίδι ανάρρωσής του. «Ήταν αυτή που βοήθησε περισσότερο», είπε.

Ο Matthew Perry, που έγινε γνωστός στο ρόλο του "Chandler" στη σειρά "Φιλαράκια", μίλησε για τη μάχη που έδωσε για δεκαετίες με τον εθισμό και για το πώς η Jennifer Aniston ήταν η φίλη που πραγματικά βοήθησε και παρενέβη. Οι αποκαλύψεις γίνονται στα επερχόμενα απομνημονεύματά του, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», και μια συνέντευξη με την Diane Sawyer που θα προβληθεί σύντομα.

Ο Matthew Perry μιλάει για τη μάχη του με τον εθισμό και δηλώνει: «Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανός»

«Τα μυστικά σε σκοτώνουν», λέει ο Perry. «Τα μυστικά σκοτώνουν ανθρώπους σαν εμένα. Εκείνη την εποχή θα έπρεπε να ήμουν κάποιος που ο κόσμος πραγματικά θαύμαζε», πρόσθεσε. «Ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που δεν συναντούσα τίποτα άλλο παρά εμπόρους ναρκωτικών και ήμουν εντελώς μόνος». Η Sawyer απαριθμεί «τη μεθαδόνη, τα Xanax, ένα λίτρο βότκας» ως τα ναρκωτικά και το ποτό της επιλογής του Perry, πριν εκείνος προσθέσει «55 Vicodin την ημέρα».

Emily Ratajkowski: Τέλος στη σχέση με τον Brad Pitt; - Το μοντέλο εθεάθη να φιλιέται με Dj

Αργότερα, η Sawyer ρωτάει τον Perry για την Aniston, περιγράφοντας λεπτομερώς μια αντιπαράθεση που είχαν οι δυο τους στο απόγειο του εθισμού του. Η Aniston φέρεται να του είπε: «Ξέρουμε ότι πίνεις». «Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», λέει ο Perry, ο οποίος έπειτα πρόσθεσε ότι χρειαζόταν την υποστήριξη της Aniston απεγνωσμένα στο ταξίδι ανάρρωσής του. «Ήταν αυτή που βοήθησε περισσότερο», είπε, προσθέτοντας, «Της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό».