Blue Ivy: Η κόρη της Beyoncé και του JAY-Z προσέφερε πάνω από 80.000 δολάρια για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια

26.10.2022
Blue Ivy: Η κόρη της Beyoncé και του JAY-Z προσέφερε πάνω από 80.000 δολάρια για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια
Η 10χρονη παρευρέθηκε στο Wearable Art Gala με τους γονείς της, για την εκδήλωση που διοργάνωσε η γιαγιά της, Tina Knowles

Η Blue Ivy, η 10χρονη κόρη της Beyonce και του JAY-Z, παρακολούθησε πρόσφατα το 2022 Wearable Art Gala στο Los Angeles με τους γονείς της, ενώ έκανε προσφορά για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια Lorraine Schwartz που κόστιζε πάνω από 80.000 δολάρια, που φορούσε η γιαγιά και οικοδέσποινα της εκδήλωσης, Tina Knowles, εκείνο το βράδυ.

Η Gigi Hadid αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο απατεώνων

Σε ένα βίντεο από το gala, η νεαρή έφηβη φαίνεται να φοράει ένα royal blue outfit με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου. Τελικά όμως, δεν αγόρασε τα σκουλαρίκια καθώς η Monique Rodriguez, η ιδρύτρια της Mielle Organics, έκανε μεγαλύτερη προσφορά, στα 105 χιλιάδες δολάρια.

Η Angelina Jolie πρωταγωνιστεί σε graffiti για τον καρκίνο του μαστού δείχνοντας τα σημάδια της μαστεκτομής

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Blue Ivy κάνει προσφορές για αντικείμενα στο Wearable Art Gala. Το 2018, η τότε 6χρονη έκανε προσφορά για έναν ακρυλικό πίνακα του Samuel Levi Jones για 17.000 δολάρια. Παρόλο που ο πατέρας της προσπάθησε με χιούμορ να αρπάξει το ταμπελάκι με την προσφορά από τα χέρια της κόρης του, εκείνη έκανε ξανά προσφορά όταν η τιμή του έργου εκτοξεύτηκε στα 19.000 δολάρια. Ωστόσο, ο Tyler Perry έκανε τελικά μεγαλύτερη προσφορά, αγοράζοντας το έργο τέχνης για 20.000 δολάρια.