Σοφία Μουτίδου εναντίον Κατερίνα Καινούργιου: "Πού είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μεσημέρι που θάβεις ένα κάρο κόσμο;"

24.10.2022
Σοφία Μουτίδου εναντίον Κατερίνα Καινούργιου: "Πού είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μεσημέρι που θάβεις ένα κάρο κόσμο;"
Μια κόντρα που ξεκίνησε και κλιμακώθηκε στο Instagram - Ποια ήταν η αφορμή;

Κόντρα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και την Κατερίνα Καινούργιου. Όλα ξεκίνησαν όταν η δεύτερη ανήρτησε ένα Instagram Story στο οποίο πόζαρε με τη Δέσποινα Βανδή. Τη φωτογραφία αυτή αναδημοσίευσε η Σοφία Μουτίδου στο προφίλ της, με τη λεζάντα "λίγο ακόμα πρέπει", ένα υπονοούμενο που φάνηκε να αναφέρεται στην εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Φαίη Σκορδά: Τα σχόλια της για την Δούκισσα Νομικού και η αντίδραση της όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα

Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: «Έκανε ένα λάθος το οποίο πληρώνει - Ένα από τα διαζύγια της ζωής μου ήταν κι αυτό»

Η ίδια δεν άφησε ασχολίαστο τη συγκεκριμένο συμβάν, απαντώντας: "Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι; Την ενόχλησε κάτι στη φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά… Αλήθεια… δεν καταλαβαίνω! Καλό βράδυ".

Με τη σειρά της, η ηθοποιός απάντησε λέγοντας: "Μόλις είδα μια απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου, και απάντησα και εγώ με δικό μου story. Λέει, "Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι; Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ”. Εγώ δεν καταλαβαίνω. Εγώ έγραψα, "λίγο ακόμα πρέπει” στη φωτογραφία. Το μυαλό σας που πήγε εσάς; Ποια αλληλεγγύη; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Λέξη δεν καταλαβαίνω. Έναν τίτλο έβαλα και ο κόσμος έγραψε από κάτω. Ανοιχτό θέμα. Σε επόμενο στόρι, γεμάτο αλληλεγγύη γράφει κάποιος, "Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται στις παραστάσεις, ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;".

"Κάποιος άντρας το έγραψε αυτό και η Κατκεν το έχει κάνει αναπαραγωγή. Κατκεν που είναι η αλληλεγγύη σου που μιλάνε έτσι για μένα; Είπα εγώ κάτι για σένα; Σε έβρισα; Είπα κάτι; Πού είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μέρα το μεσημέρι που θάβεις ένα κάρο κόσμο; Χιλιάδες πρότυπα πάχους; Πού είναι; Που όποιον θέλεις πιάνεις στο στόμα σου; Και τώρα θίχτηκες από τι; Από πού να το πάρεις; Αισθητικά, νομικά, ιατρικά; Από τι; Από το "λίγο ακόμα πρέπει;” Θες να δεις τι απαντήσεις έχω πάρει; Πόσο ευρύ είναι το θέμα; Το ότι εσύ και κάποιοι φίλοι σου γράψατε για αισθητικές επεμβάσεις, είναι δικό σας πρόβλημα. Αυτό πας στον ψυχολόγο και στο λέει. Προβολή λέγεται. Το δικό σου το πρόβλημα το κοτσάρεις στον άλλο. Αλλά, έχουμε μάθει το support girls να είναι μόνο για τις παπάτζες".

"Για την ουσία, support girl δεν υπάρχει. Να σας τα πει και μια χαμηλοκ@@α Πόντια. Άντε. Όλες ψηλοκάβαλες Σουηδές. Ή να μιλήσω για το προσωπικό support που πήρα στην υπόθεση με τους ομοφυλόφιλους; Κατκεν, που με ήξερες και από πρώτο χέρι και ήξερες τι άνθρωπος και τι παιδί είμαι και τις προθέσεις μου. Εύκολα βάζετε το λιθαράκι σας για να πείτε το λιθαράκι σας κάθε μέρα για κάποιον. Και μόλις κάποιος βάζει έναν τίτλο "support art girls” και το χέρι ψηλά. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι και αυτό μόδα. Και ό,τι είναι μόδα το ακολουθείτε. Αυτό είναι το πρόβλημα και έχετε και τη δύναμη της τηλεόρασης. Μόδα και τηλεόραση βούτυρο στο ψωμί. Φιλιά πολλά. Λίγο ακόμα πρέπει" είπε η Σοφία Μουτίδου.