Η Angelina Jolie θα υποδυθεί τη Maria Callas σε μια νέα βιογραφική ταινία

24.10.2022
Η Angelina Jolie θα υποδυθεί τη Maria Callas σε μια νέα βιογραφική ταινία
Μετά τη βιογραφική του ταινία για την Πριγκίπισσα Diana «Spencer», ο Pablo Larrain βρήκε το επόμενο θέμα του στην διάσημη τραγουδίστρια της όπερας.

Ο σκηνοθέτης του "Jackie and Spencer", Pablo Larraín, φαίνεται έτοιμος να συνεχίσει να εστιάζει σε μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στη σύγχρονη ιστορία και βρήκε το επόμενο θέμα του στη σοπράνο Maria Callas. Ο Χιλιανός σκηνοθέτης χρησιμοποίησε επίσης μια άλλη, εξίσου γνωστή, φιγούρα για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην Angelina Jolie.

Η Angelina Jolie πρωταγωνιστεί σε graffiti για τον καρκίνο του μαστού δείχνοντας τα σημάδια της μαστεκτομής

Το "Maria", βασισμένο σε αληθινές μαρτυρίες, θα δείξει την "ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία" της ζωής μιας από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες όπερας του κόσμου κατά τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι την δεκαετία του 1970. Η τεράστιας επιρροής, γεννημένη στην Αμερική ελληνική φιγούρα - που κάποτε είχε περιγραφεί ως "η Βίβλος της όπερας" - συνδέεται επίσης με μια άλλη ταινία του Larraín, που είχε μια προβεβλημένη σχέση με τον Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος αργότερα παντρεύτηκε την Jackie Kennedy.

Emily Ratajkowski: Τέλος στη σχέση με τον Brad Pitt; - Το μοντέλο εθεάθη να φιλιέται με Dj

"Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Maria. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση", είπε η Jolie. "Ο Pablo Larrain είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Maria μαζί του, και με ένα σενάριο του Steven Night, είναι ένα όνειρο". Ο Larraín δήλωσε: "Το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο. Για να γίνει αυτό με την Angelina, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο”.