Η Emily Ratajkowski φέρεται να σχεδιάζει να χωρίσει τον Sebastian Bear-McClard

18.07.2022
Η Emily Ratajkowski φέρεται να σχεδιάζει να χωρίσει τον Sebastian Bear-McClard
Το ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο τους, Sylvester Apollo, πέρυσι

Η Emily Ratajkowski και ο σύζυγός της, Sebastian Bear-McClard, αποφάσισαν να χωρίσουν. Το ζευγάρι σχεδιάζει να χωρίσει εν μέσω ισχυρισμών για απιστία, σύμφωνα με μια πηγή του Page Six. «Ναι, απάτησε», είπε πηγή για τον Bear-McClard, προσθέτοντας ότι «είναι ένας κατά συρροή απατεώνας».

Ricky Martin: Σοκάρουν οι κατηγορίες για αιμομικτική σχέση με τον ανιψιό του - Τι απαντά ο ίδιος

Οι φήμες για πιθανό χωρισμό διαδόθηκαν για πρώτη φορά όταν η Ratajkowski εθεάθη σε μια βόλτα με τον γιο της χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου της. Επίσης, δεν έχει εμφανιστεί με τον Bear-McClard εδώ και αρκετό καιρό. Το μοντέλο παντρεύτηκε τον ηθοποιό και παραγωγό ταινιών το 2018, σε μια τελετή χαμηλών τόνων σε ένα δικαστικό μέγαρο στην οποία παρευρέθηκαν μόνο λίγοι από τους στενότερους φίλους τους. Το μοντέλο είχε φορέσει ένα μουσταρδί κοστούμι από τα Zara και μαύρο καπέλο, επειδή είπε ότι δεν ένιωθε καλά φορώντας λευκά, καθώς «δεν είναι αγνή γυναίκα». Τρία χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2021, το ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο τους, Sylvester Apollo.

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas καλωσόρισαν το δεύτερο παιδάκι τους

Αν και η Ratajkowski και ο Bear-McClard δεν αποκάλυψαν ποτέ πολλά για τον γάμο τους, το μοντέλο είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο "The Tonight Show" με τον Jimmy Fallon ότι οι δυο τους έφτιαξαν τα δικά τους δαχτυλίδια το βράδυ πριν πουν "I do" αφού έλιωσαν χρυσό που αγόρασαν στην Chinatown της Νέας Υόρκης.

Η τελευταία ανάρτηση της Ratajkowski με τον Bear-McClard είναι από τις 27 Μαΐου 2021—με δύο φωτογραφίες στις οποίες τον αγκαλιάζει στο πάρκο, φορώντας ένα κόκκινο μίνι φόρεμα και τον φιλάει. «Ήμουν πλήρως έγκυος εδώ και δεν το ήξερα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.