Stop the Press: Ο Chris Evans ψάχνει για γυναίκα αλλά δυσκολεύεται στο Hollywood - Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς;

18.07.2022
Stop the Press: Ο Chris Evans ψάχνει για γυναίκα αλλά δυσκολεύεται στο Hollywood - Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς;
Το ακούσαμε κι αυτό: Ο Captain America θέλει να νοικοκυρευτεί και δεν τα καταφέρνει. Ιδού πώς αναλύει ο ίδιος τη "δύσκολη" κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Με αφορμή των προώθηση της νέας του ταινίας "The Gray Man", στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ryan Gosling και θα προβληθεί στο Netflix, o Chris Evans προχώρησε σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική του ζωή.

Chris Evans: Κυκλοφόρησε γυμνή του φωτογραφία και το ίντερνετ "έπεσε"

Στην ταινία ο Evans ερμηνεύει έναν δολοφόνο με απίθανη εμμονή στην εύρεση του στόχου του και δημοσιογράφος της Shondaland τον ρώτησε αν έχει επιδοθεί σε ανάλογη, έντονη αναζήτηση και στη δική του ζωή. Και εκείνος έδωσε μια πολύ ζουμερή απάντηση!

"Η απάντηση θα ήταν ότι ίσως είμαι απόλυτα εστιασμένος στο να βρω μια σύντροφο αυτό τον καιρό, ξέρεις, έναν άνθρωπο με τον οποίο να θέλεις να ζήσεις μαζί", είπε ο Evans τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς την αγάπη στο Hollywood!

"Λατρεύω αυτό που κάνω. Είναι υπέροχο. Δίνω όλο μου το 'είναι' σ' αυτό. Όμως αν προσπαθείς να βρεις έναν άνθρωπο να του δώσεις όλο σου το 'είναι', τα πράγματα σε αυτή τη βιομηχανία είναι δύσκολα και γεμάτα αμφιβολία, δισταγμό και επαναπροσδιορισμό", λέει κινηματογραφικός Captain America με μια σπάνια εξομολογητική διάθεση.

Εμείς τι να ευχηθούμε; Μακάρι να μην αργήσει να το βρει το καλό το κορίτσι και να ηρεμήσει, όπως λέει ότι θέλει να κάνει! Για την ιστορία, πάντως, να θυμήσουμε ότι το όνομα του Chris Evans είχε παλιότερα συνδεθεί με τις συναδέλφους του Jessica Biel και Minka Kelly, ενώ πιο πρόσφατα με τη Selena Gomez. Η πιο γνωστή πρόσφατη σχέση του, πάντως ήταν με την ηθοποιό Jenny Slate και αυτό πριν από αρκετό καιρό.