Η Linda Evangelista εμφανίζεται στην πρώτη καμπάνια μόδας μετά την παραμόρφωση του προσώπου της

18.07.2022
Η Linda Evangelista εμφανίζεται στην πρώτη καμπάνια μόδας μετά την παραμόρφωση του προσώπου της
Το εμβληματικό μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη φωτογράφισή της για τον Fendi

Η Linda Evangelista επιστρέφει στον κόσμο του modelling. Πρόσφατα, το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη συνεργασία της με την εμβληματική μάρκα μόδας Fendi. Αυτή είναι η πρώτη δουλειά modelling που ανέλαβε από τότε που μίλησε για την εφιαλτική της εμπειρία με την αισθητική χειρουργική πέρυσι.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν κι εμείς πιστεύουμε ξανά στα παραμύθια - Οι πρώτες φωτογραφίες των νιόπαντρων

«Στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 ο @Fendi θα φιλοξενήσει μια ειδική επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει την 25η επέτειο της #FendiBaguette, σχεδιασμένη από την @silviaventurinifendi, και δύο χρόνια από τότε που ο @mrkimjones εντάχθηκε στο Maison ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής Ραπτικής και Γυναικείας Ενδυμασίαςi», έγραψε η 57χρονη Evangelista στη λεζάντα του Instagram. Το μοντέλο πρόσθεσε ότι ήταν «τόσο ευγνώμων» σε όλα τα μέλη που συμμετείχαν στο project.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Evangelista έκανε μια συναισθηματική ανάρτηση στο Instagram που εξηγούσε γιατί δεν είχε κάνει modelling πρόσφατα. «Στους ακολούθους μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν δούλευα ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ανθεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα», είπε η ίδια.

Η Evangelista υπέβαλε μήνυση τον Σεπτέμβριο μηνύοντας τη μητρική εταιρεία της CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc., για αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενη ότι δεν μπορούσε να εργαστεί από τότε που υποβλήθηκε σε επτά συνεδρίες στο ιατρείο δερματολόγου από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016.