Σοφία Παυλίδου: "Απευθύνθηκα στη δικαιοσύνη. Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές"

13.07.2022
Σοφία Παυλίδου: "Απευθύνθηκα στη δικαιοσύνη. Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές"
Η ηθοποιός μίλησε για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη

Στο "Alpha τώρα” βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Παυλίδου η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τη δική της καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά στο παρελθόν.

Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: "Προσπαθεί να καπηλευτεί το #metoo"

Η ίδια είπε αρχικά: "Μπορεί η κοινωνία, όταν έκανα εγώ την καταγγελία μου, να μην ήταν έτοιμη και να μην άρχισαν από τότε να μιλάνε τα θύματα. Σημασία έχει όμως ότι έγινε αυτό. Ότι σε κάποια στιγμή τα θύματα πήραν την απόφαση και μίλησαν και ότι απευθύνθηκαν στη δικαιοσύνη. Πράγμα που εγώ έκανα από την πρώτη στιγμή γιατί δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές. Απευθύνθηκα εκεί και είτε ετεροχρονισμένα είτε τη στιγμή που το έκανα εγώ, σημασία έχει ότι οι υποθέσεις πάνε στη δικαιοσύνη και βλέπουμε τώρα τη δικαίωση των θυμάτων”.

Σμαράγδα Καρύδη: "Δεν ξέρω γιατί πρέπει να απολογηθώ γιατί δεν κάνω παιδί"

Στη συνέχεια, για την απόφαση του δικαστηρίου με την υπόθεση Λιγνάδη η ηθοποιός είπε: "Δεν μου προκαλεί σοκ. Πιστεύω ότι τα θύματα για να πάρουν την απόφαση να μιλήσουν, δεν είχαν στόχο να προκαλέσουν τη δημοσιότητα, όπως είπαν και κάποιοι, γιατί ούτε ξέρουμε τις ταυτότητες των θυμάτων. Σίγουρα κάτι θα έβγαινε από όλο αυτό. Χαίρομαι πολύ που δικαιώθηκαν, έστω τα δύο από τα τέσσερα. Είναι δύσκολο να κάνεις καταγγελία γι’ αυτό και είπαμε ο καθένας όποτε είναι έτοιμος. Σημασία έχει σε κάποια στιγμή να έρχεται αυτή η ώρα που γίνεται η καταγγελία, ώστε να σταματάει η δράση του δράστη. Αυτό είναι το θέμα. Δεν είμαστε τιμωροί”.