Lisa Marie Presley: Δυο χρόνια μετά την αυτοκτονία του γιου της μοιράζεται ένα κοινό μυστικό τους και συγκινεί

13.07.2022
Lisa Marie Presley: Δυο χρόνια μετά την αυτοκτονία του γιου της μοιράζεται ένα κοινό μυστικό τους και συγκινεί
Στις 12 Ιουλίου του 2020 ο μοναχογιός της Lisa Marie Presley, Ben, έβαλε τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας την ίδια και τις αδελφές του σε βαρύ πένθος.

Ο λόγος για τον Benjamin Keough, γιο της Lisa Marie Presley και του πρώτου της συζύγου, μουσικού Danny Keough, ο οποίος έμοιαζε "ανατριχιαστικά" (σύμφωνα και με την ίδια τη μητέρα του) στον θρυλικό παππού του, είχε επιχειρήσει να ακολουθήσει στα μουσικά βήματα της οικογένειας, όμως το βάρος, προφανώς ήταν μεγαλύτερο από όσο μπορούσε να αντέξει.

H Lisa Marie έχει ακόμη τρία παιδιά, τη μεγαλύτερη αδελφή του Ben -και καλλονή, επίσης- ηθοποιό και μοντέλο, Riley Keough (33) και τις 13χρονες δίδυμες ετεροθαλείς αδελφές τους, Finley και Harper, καρπό του έρωτα της Lisa Marie με τον δεύτερο (και πρώην, επίσης) σύζυγό της, Michael Lockwood. Στη φωτογραφία η μοναχοκόρη του Elvis και της Priscila με τα τέσσερα παιδιά της το 2019.

Φέτος, λοιπόν, στη θλιβερή επέτειο των δύο χρόνων από τον θάνατό του Ben, η Lisa Marie του αφιέρωσε μία ανάρτηση και μοιράστηκε ένα μυστικό τους. "Πριν από μερικά χρόνια, για τη γιορτή της μητέρας, ο γιος μου κι εγώ κάναμε ίδια tattoos στα πόδια μας", αποκάλυψε η Presley εξηγώντας ότι το σχήμα που είχαν διαλεξει ήταν ένας κέλτικος κόμπος αιωνιότητας. "Συμβόλιζε ότι θα είμαστε δεμένοι για πάντα. Το επιλέξαμε πολύ προσεκτικά για να αποτυπώσει την αιώνια αγάπη μας και τον αιώνιο δεσμό μας", γράφει η Lisa Marie και συμπληρώνει με μια ραγισμένη καρδιά!