Ο Δημήτρης Λάλος χωρίς μούσι, τελείως αγνώριστος, σε πόζα Marlon Brando και το τρέιλερ στα ιταλικά

13.07.2022
Ο Δημήτρης Λάλος χωρίς μούσι, τελείως αγνώριστος, σε πόζα Marlon Brando και το τρέιλερ στα ιταλικά
Μετά το τέλος των γυρισμάτων του Σασμού ο Δημήτρης Λάλος ξεκίνησε τις διακοπές του και μοιράστηκε μια ξένοιαστη φωτογραφία με τη σύζυγό του, Εύα Μαυρίδου. Είναι τα δυο τελευταία stories του, όμως, που μας έκαναν εντύπωση και τα σχολιάζουμε.

Μία ανάρτηση fan λογαριασμού του αναδημοσίευσε ο Δημήτρης Λάλος και γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Η πόζα θυμίζει πολύ τον Marlon Brando ενώ ο ίδιος, χωρίς το χαρακτηριστικό του μούσι είναι αγνώριστος -αν και γοητευτικότατος!

Ένα ακόμη story που μοιράστηκε σήμερα ο Δημήτρης Λάλος είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αφορούσε μία ακόμη επιτυχία για την πρώτη τηλεοπτική δουλειά μέσα από την οποία τον γνωρίσαμε ευρύτερα τον περσινό χειμώνα.

Ο λόγος για τον "Σιωπηλό Δρόμο" σε σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία του Βαρδή Μαρινάκη, που προβλήθηκε πέρσι από το Mega και σήμερα, 13/7/2022 κάνει πρεμιέρα σήμερα, 13/7/2022, στην Prime Time ζώνη του ιταλικού καναλιού Canale 5.

Η σειρά μεταγλωττίστηκε στα ιταλικά, είναι η πρώτη σειρά μυθοπλασίας ελληνικής παραγωγής που θα προβληθεί στην ιταλική τηλεόραση και έχει τον τίτλο "La Strada Del Silenzio".

Ιδού το τρέιλερ και βλέπουμε τον Δημήτρη Λάλο και όλους τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές να μιλούν ιταλικά: