Συνελήφθη ο Στηβ Μιλάτος για βιασμό

27.05.2022
Συνελήφθη ο Στηβ Μιλάτος για βιασμό
Όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά για τη σύλληψη του μοντέλου

Ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη στη Ρόδο μετά από καταγγελία για βιασμό που έγινε εις βάρος του από μια 21χρονη Αγγλίδα. Ο δικηγόρος της κοπέλας, Ιωάννης Κοκκινογέννης, μίλησε στο "Mega Καλημέρα” αναφέροντας πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα.

Βαρύ πένθος για τον Κρατερό Κατσούλη - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η 21χρονη μαζί με μια φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν σε μαγαζί, στο οποίο ο Στηβ Μιλάτος εργάζεται. Εκεί συνομίλησαν, με εκείνον να της προτείνει να συνεχίσουν σε άλλο μαγαζί. "Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του lub όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού" συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Τι αναφέρει στην κατάθεσή της
Όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της, η καταγγέλλουσα επισκέφθηκε με τέσσερις φίλες της τη Ρόδο για διακοπές. Την Τρίτη αποφάσισαν να επισκεφτούν τη Λίνδο και πέρασαν έξω το μπαρ όπου εργάζεται ο 30χρονος, ο οποίος τις προσκάλεσε για να τις κεράσει ένα σφηνάκι. Του αρνήθηκαν και συνέχισαν τη βόλτα τους, αλλά λίγο αργότερα επέστρεψαν και ο 30χρονος τούς κέρασε μία γύρα σφηνάκια. Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε να μεταβούν σε άλλο γνωστό μπαρ της περιοχής.

Ο 30χρονος τις εντόπισε και τις πλησίασε και άρχισε να ενοχλεί αρχικά μια άλλη κοπέλα από την παρέα, η οποία ήταν αρνητική και τότε απευθύνθηκε στις υπόλοιπες, ρωτώντας «ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;». Την πρώτη φορά δε δέχτηκε καμία, ωστόσο μετά από λίγο, η καταγγέλλουσα τον ακολούθησε όπως είπε «υπέθεσα ότι θα ανταλλάξουμε κάποια φιλιά ή θα συζητήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 30χρονος την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι όπου άρχισε να τη φιλάει στο στόμα επιθετικά. Σύμφωνα με την κατάθεση, την κόλλησε στον τοίχο επιθετικά και συνέχισε να τη φιλάει ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα με βία. Ο κατηγορούμενος, την υποχρέωσε σύμφωνα με την καταγγελία σε στοματικό έρωτα με τη βία και στη συνέχεια τη βίασε. Του ζήτησε να την αφήσει για να επιστρέψει στις φίλες της, αλλά εκείνος δεν την άφηνε και την εξανάγκασε δια της βίας σε πεολειχία. Εκείνος, όπως υποστηρίζει η νεαρή, βλέποντας, την αποστροφή της, την άφησε να φύγει και εκείνη επέστρεψε τρέχοντας με λυγμούς στις φίλες της στις οποίες και εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στη συνέχεια, όπως είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς, έφυγαν για το δωμάτιό τους, λέγοντας μάλιστα ότι το ίδιο βράδυ προσπάθησε να πληγώσει τον εαυτό της με ξυραφάκι. Οι φίλες της αφού την ηρέμησαν κατόπιν την συνόδευσαν στην Αστυνομία όπου έκανε την καταγγελία για βιασμό.