Πέθανε στον ύπνο του ο Ray Liotta - Το συγκινητικό αντίο της Jennifer Lopez

27.05.2022
Πέθανε στον ύπνο του ο Ray Liotta - Το συγκινητικό αντίο της Jennifer Lopez
Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Ray Liotta έχει βυθίσει σε πένθος συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές. Η Jennifer Lopez με την οποία συμπρωταγωνίστησαν τελευταία ήταν από εκείνους που τον αποχαιρέτησαν και δημόσια.

Χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο από τι συνέβη το κακό, η είδηση είναι ότι ο Ray Liotta πέθανε στον ύπνο του, πλάι στην αρραβωνιαστικιά του, Jacy Nittolo, στη Δομινικανή Δημοκρατία όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας 'Dangerous Waters". Ήταν μόλις 67 ετών.

Ο Liotta και η Nittolo αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2020 [φωτό κάτω] και, σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους, ήταν συνέχεια μαζί ενώ η σχέση εκείνης με την κόρη του, ήταν η καλύτερη.

Ο Ray Liotta είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από συμμετοχές του σε γκαστερικές ταινίες με κυριότερη τη θρυλική ταινία "Goodfellas" του Martin Scorsese, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback, στο πλαίσιο του οποίου και η συνεργασία του με την Jennifer Lopez στην τηλεοπτική σειρά Shades of Blue.

Η Λατίνα σταρ ήταν μεταξύ εκείνων που του αφιέρωσαν μία ανάρτηση για ένα "αντίο", ενώ μοιράστηκε αναμνήσεις από τη συνεργασία τους.

"Ο Ray ήταν το άλλο μου μισό στο Shades of Blue... το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι το πόσο ευγενικός ήταν με τα παιδιά μου. Ο Ray ήταν η επιτομή του σκληρού άντρα που όμως από μέσα είναι... βούτυρο. Υποθέτω ότι αυτό τον έκανε τόσο επιβλητικό ηθοποιό. Μοιραστήκαμε τόσο έντονες στιγμές μαζί στο σετ αυτά τα τρία χρόνια. Όταν είχα πρωτοακούσει ότι πήρε τη δουλειά στο Shades of Blue ενθουσιάστηκα και την πρώτη φορά που ήρθε στο σετ και είχαμε σκηνή μαζί υπήρξε αυτόματα μία ηλεκτρική σπίθα και ένας αμοιβαίος σεβασμός και ξέραμε και οι δυο ότι όλα θα πήγαναν πολύ καλά. [...] Όπως όλοι οι καλλιτέχνες ήταν κι εκείνος περίπλοκος, ειλικρινής, και πολύ συναισθηματικός. [...] Χάσαμε έναν μεγάλο σήμερα... RIP RAY... ¨Ηταν πολύ νωρίς για να σε χάσουμε. Θα σε θυμάμαι πάντα. Στέλνω πολλή αγάπη και δύναμη στην κόρη σου, Karsen, στην οικογένειά σου και τους αγαπημένους σου", γράφει η JLo και ιδού η ανάρτηση με τις κοινές φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Η Jamie Lee Curtis αποχαιρέτησε επίσης τον Liotta με δυο γλυκές κουβέντες από μερικές αναμνήσεις από την ταινία Dominic & Eugene που έκαναν μαζί το 1986.

Μεταξύ των δηλώσεων που ξεχώρισαν επίσης, ήταν αυτή του Robert De Niro. "Λυπήθηκα πολύ που άκουσα για τον θάνατο του Ray. Ήταν υπερβολικά νέος για να μας αφήσει", είπε ο ζωντανός θρύλος του Χόλιγουντ.

Όσο για τα αίτια του θανάτου του, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.