Emilia Clarke - Jason Momoa: Η ιστορία μιας δυνατής φιλίας που ξεκίνησε από το Game of Thrones και κρατάει για χρόνια

28.05.2022
Emilia Clarke - Jason Momoa: Η ιστορία μιας δυνατής φιλίας που ξεκίνησε από το Game of Thrones και κρατάει για χρόνια
Όλοι έχουμε φίλους που μπορεί να μην τους βλέπουμε συνέχεια, αλλά όταν τους βλέπουμε, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε. Είναι σαν να μην έχει περάσει καθόλου ο χρόνος. Η Mητέρα των Δράκων και ο Βασιλιάς των Dothraki, οι πασίγνωστοι χαρακτήρες του Game of Thrones, είναι φίλοι εδώ και σχεδόν μια δεκαετία και ενώ δεν μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλον όσο θα ήθελαν, έχουν υποστηρίξει ο ένας τον άλλον ολόψυχα όλα αυτά τα χρόνια. Και εμείς επειδή λατρεύουμε τις αληθινές και στοργικές φιλίες όπως της Emilia Clarke και του Jason Momoa, συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές στιγμές της σχέσης τους.

Η φιλία τους ξεκίνησε κατά τα γυρίσματα του Game of Thrones

Η Εmilia έχει μιλήσει για την ιστορία της πρώτης γνωριμίας με τον Jason. Oι δύο τους γνωρίστηκαν στο Belfast στο λόμπι ενός ξενοδοχείου. Η Εmilia μπήκε μέσα, ήταν αργά, και ήταν πραγματικά κουρασμένη και από την άλλη πλευρά του τεράστιου λόμπι ακούει «wifey!». Ήταν o Μοmoa ο οποίος ήρθε προς το μέρος της, τη σήκωσε στην αγκαλιά του και με μια λαβή ράγκμπι την έριξε στο πάτωμα.

Σε μια συνέντευξη, η Emilia μίλησε για την εμπειρία της στο Game of Thrones και τον τηλεοπτικό σύζυγό της, Jason Momoa. Είπε, «Είναι ένας από αυτούς τους απίστευτα σπάνιους ανθρώπους των οποίων η προσωπικότητα και το πνεύμα είναι τόσο μεγάλα όσο αυτός. Με φρόντιζε επίσης, σε ένα περιβάλλον που δεν ήξερα ότι έπρεπε να με φροντίζουν».

Κάθε φορά που ο Momoa βρίσκεται στο Λονδίνο επισκέπτεται την Emilia.

Οι δυο τους ξαναβρέθηκαν στο Λονδίνο. Η Emilia έγραψε: «Όταν η ζωή είναι τόσο καλή που ο ήλιος και τα αστέρια σου είναι στην πόλη σου, χάνεις τα μάτια σου και κερδίζεις πέντε χαμόγελα πλατιά».

Όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν στο The Graham Norton Show, ο Jason είπε ότι όποτε έρχεται στην Αγγλία, θα της τηλεφωνήσει. Σε μια διαφορετική επίσκεψη στο σόου του Graham Norton, ο Jason ρωτήθηκε αν οι fans τρελαίνονται όταν τους βλέπουν και τους δυο μαζί. Kαι ποια πιστεύεις ήταν η απάντηση του Momoa; «Τρελαίνομαι όταν τη βλέπω εγώ» είπε.

Ο Jason ήταν εκεί για την Εmilia κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της.

Το 2019 η Emilia Clarke μίλησε για τη μάχη της ζωής της όταν διαγνώστηκε με ανεύρυσμα μετά τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του Game of Thrones.

Όταν ο Jason Momoa ρωτήθηκε σχετικά, είπε, «Είμαι μέρος αυτής της κατάστασης για πολύ καιρό. Είχαμε τόσους πολλούς φόβους και νομίζω ότι είναι όμορφο που είναι τόσο γενναία και βοηθά τον κόσμο και προσπαθεί να τον ευαισθητοποιήσει. Παραλίγο να την χάσουμε πολλές φορές. Την αγαπώ υπερβολικά και θα κάνει σπουδαία πράγματα και θα διδάξει τον κόσμο».

Ο Momoa δημοσίευσε μια φωτογραφία των δύο που ξανασυναντήθηκαν, με τη λεζάντα: «Τρελή τρελή τρελή ΑΓΑΠΗ για αυτή τη βασίλισσα, είναι πραγματικά σαν να υπάρχουν φυσαλίδες από χαχανητά στην κοιλιά μας όταν είμαστε μαζί. Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον όσο θα θέλαμε, αλλά όταν το κάνουμε, νιώθω σαν ένας KHAL που σε αγαπώ για πάντα. Yer Jalan Atthirari Anni». Που σημαίνει στη γλώσσα των Dothraki, «το φεγγάρι της ζωής μου».

Game of Thrones: Η Emilia Clarke αποκαλύπτει τι θα άλλαζε στην τελευταία σεζόν της σειράς