H Ellen DeGeneres παρουσίασε την τελευταία της εκπομπή - Η συγκίνηση και η επική στιγμή μεταξύ Billie Eilish και Jennifer Aniston

27.05.2022
H Ellen DeGeneres παρουσίασε την τελευταία της εκπομπή - Η συγκίνηση και η επική στιγμή μεταξύ Billie Eilish και Jennifer Aniston
Ύστερα από 19 χρόνια το εμβληματικό σόου της Ellen DeGeneres έριξε "αυλαία". Ιδού τα πιο σημαντικά σημεία που ξεχωρίσαμε από το χθεσινό, ιστορικό, τελευταίο επεισόδιο, όπου η δημοφιλής (αν και αρκετά "τραυματισμένη" από τις κατηγορίες για κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε και, στην ουσία, επέσπευσαν το "αντίο" της) αποχαιρέτησε τον κόσμο της. Είχε δίπλα της τους πιο δικούς της ανθρώπους.

Τεράστια η συγκίνηση τόσο για την Ellen, όσο και για τη σύζυγό της, Portia De Rossi που ήταν κοντά της αλλά και για την ομάδα της εκομπής και το κοινό που τη στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Το πρώτο βιντεάκι που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης έφερε στην οθόνη τις ενάρξεις κάθε σεζόν μέχρι τη φετινή τελευταία εκπομπή της 19ης και τελευταίας σεζόν!

Στη συνέχεια, ήρθε -ως είθισται- ο μονόλογος της παρουσιάστριας, που όμως είχε ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς ήταν ο τελευταίος!

Ανάμεσα στα όσα ανέφερε η DeGeneres ήταν το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα μέσα σε αυτά τα 19 χρόνια τόσο για εκείνη όσο και για τον κόσμο όλο.

Ellen DeGeneres: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το σκάνδαλο που ξέσπασε με την εκπομπή της

«Εξαιτίας αυτής της πλατφόρμας μπορέσαμε να αλλάξουμε τις ζωές τόσων ανθρώπων και αυτό το σόου άλλαξε τη δική μου ζωή για πάντα. Υπήρξε η πιο σπουδαία εμπειρία που είχα ποτέ, πέρα από κάθε φαντασία», είπε μεταξύ άλλων η Ellen πριν καλέσει τον παραγωγό του σόου tWitch να χορέψουν μαζί μια τελευταία φορά.

Από την τελευταία αυτή εκομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η Jennifer Aniston η οποία ήταν και η πρώτη καλεσμένη της πρώτης εκπομπής πριν από 19 χρόνια. Οι δύο γυναίκες είναι πολύ καλές φίλες και η Jen μάλιστα την τρόλαρε λέγοντας ότι εκείνη έχει έρθει περισσότερες φορές στην εκπομπή της (20 τον αριθμό) απ' όσα τα χρόνια προβολής της.

Για δώρο η Aniston της πρόσφερε ένα χαλάκι εξόδου όπως και στην πρώτη εκπομπή και οι δύο τους μοιράστηκαν αναμνήσεις και συναισθήματα.

Η επική στιγμή, όμως, του σόου ήρθε λίγο αργότερα όταν στον καναπέ δίπλα στην Ellen κάθισε η Billie Eillish η οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό, ούτε τη συγκίνησή της καθώς στην εκπομπή αυτή έκανε και το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο όταν ήταν 16 ετών. Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι οι δικοί της παρακολουθούσαν μετά μανίας το σόου και, στην ουσία, εκείνη μεγάλωσε με αυτό.

Η "βόμβα" όμως ήρθε τη στιγμή που η Billie έκανε τον συνειρμό και είπε ότι η εκπομπή ξεκίνησε έναν χρόνο αφού γεννήθηκε και η Ellen ανέφερε ότι όταν η Jen ήταν στο σόου εκείνη δεν είχε καν γεννηθεί. Η Aniston βέβαια ήταν παρούσα και η αντίδρασή της (όπως και αυτή της Eillish) ήταν "όλα τα λεφτά".

Μία ακόμη ξεχωριστή παρουσία στο φινάλε της Ellen ήταν η Pink η οποία μίλησε με λόγια λατρείας για την παρουσιάστρια η οποία, στην ουσία άλλαξε τη ζωή της όταν της ζήτησε να γράψει ένα τραγούδι για το σόου της. Η συνάντηση των δύο γυναικών πλημμύριζε αγάπη!

Το τελευταίο "ευχαριστώ" δια στόματος DeGeneres σε όλο τον κόσμο που τη στήριξε ήταν επίσης πολύ συγκινητικό με την παρουσιάστρια να υπογραμμίζει το συναίσθημα-κλειδί για να αλλάξουμε τον κόσμο, που δεν είναι άλλο από τη "συμπόνια".

Και ο κύκλος για την εκπομπή που άλλαξε τα δεδομένα όχι μόνο σε τηλεοπτικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο έκλεισε οριστικά με έναν μοναδικό τρόπο. "Αντίο" και "Αυλαία" λοιπόν για το Ellen DeGeneres Show!