Η Νεφέλη Ορφανού για την υπόθεση Φιλιππίδη – Χαϊκάλη: «Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης»

14.04.2022
Η Νεφέλη Ορφανού για την υπόθεση Φιλιππίδη – Χαϊκάλη: «Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης»
«Μου έχουν φερθεί καταπληκτικά, φέρτε εικόνα να τη φιλήσω.»

Στην πρωινή εκπομπή του Mega «Mega Καλημέρα» μίλησε η Νεφέλη Ορφανού. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη. Η ίδια μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια, τη ζωή και την καριέρα της.

Η Νεφέλη Ορφανού είπε αρχικά για τα παιδικά της χρόνια: «Τέλειωσα το γαλλικό σχολείο, ήμουν εσωτερική για ένα διάστημα και είχα καθηγήτριες καλόγριες. Είπα στον πάτερα μου ‘θέλω να γίνω καλογριά’ και είπε να γίνω. Ήμουν άλλου ντ’ αλλού».

Για την απόφασή της να μη γίνει μητέρα εξομολογήθηκε: «Δεν έχω το ταλέντο της συμβίωσης, ο γάμος είναι πολύ δύσκολη ιστορία. Πήρα την απόφαση να μη γίνω μητέρα γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα. Δεν ήταν θυσία, ήταν επιλογή».

Για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη τόνισε πως και οι δύο είναι αγαπημένοι συνάδελφοι, και πως έχει περάσει χρυσά μαζί τους: «Μου έχουν φερθεί καταπληκτικά, φέρτε εικόνα να τη φιλήσω. Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης, θα πω ό,τι είπα και σε εσάς. Μία φορά έκλαιγα και ήρθε ο Πέτρος και μου είπε ποιος μου έκανε κακό να τον βρω».