Jennifer Garner: Τι πιστεύει για τον αρραβώνα των Bennifer και τι της "ετοιμάζουν" εκείνοι

14.04.2022
Jennifer Garner: Τι πιστεύει για τον αρραβώνα των Bennifer και τι της "ετοιμάζουν" εκείνοι
Η Jennifer Garner έχει κάνει μερικές «σκέψεις» σχετικά με τη θυελλώδη σχέση και τον αρραβώνα του πρώην συζύγου της και πατέρα των τριών παιδιών της, Ben Affleck με την Jennifer Lopez και, όπως δείχνουν τα πράγματα, τα νέα είναι καλά! Ευτυχώς!

Πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού αποκάλυψε στο E! News ότι «ο Βen το είπε στην Jen και στα παιδιά και έτσι το ήξεραν». Και όχι μόνο «η Jen είναι χαρούμενη για τον Βen», εξήγησε η πηγή, αλλά «αναγνωρίζει επίσης ότι η J.Lo είχε θετική επιρροή πάνω του με συγκεκριμένους τρόπους».

Mια άλλη πηγή επιβεβαίωσε αυτά τα συναισθήματα στο Hollywood Life, λέγοντας: «Η Jennifer και ο Ben έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να στενοχωριέται γι' αυτό», είπε η πηγή. «Χαίρεται αν είναι νηφάλιος και τα πάει καλά καθώς και τα δύο είναι υψίστης σημασίας για την J.Lo».

Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα

Τόσο η J.Lo όσο και η Jennifer «έχουν σεβασμό η μια για την άλλη ως μητέρες και ως ξεχωριστά άτομα», διευκρίνισε η πηγή στο Hollywood Life, αναφέροντας ότι οι δύο διάσημες κυρίες επικοινωνούν και μιλούν συχνά. «Ξέρουν ότι θα είναι μέρος των οικογενειών η μια της άλλης, για μια ζωή μέσω αυτού του γάμου».

Νυφούλα ξανά η Jennifer Lopez: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι τρεις πρώην σύζυγοι της;

Το, άλλο, πιο σημαντικό νέο που φτάνει από πηγές κοντά στους Bennifer αφορά στον γάμο τους -τον οποίο δεν βιάζονται να κάνουν. Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, η JLo και ο Ben Affleck θέλουν διακαώς να έχουν την Garner δίπλα τους όταν παντρευτούν και φαίνεται ότι μία τέτοια πιθανότητα δεν είναι καθόλου απίθανη. «Έχει έρθει αρκετά κοντά με την J.Lo», είπε η πηγή του Hollywood Life. «Ξέρουν ότι αυτό είναι σημαντικό για τα παιδιά τους».

Η ώρα η καλή!