Amber Heard: Ο Johnny Depp με κακοποίησε με μπουκάλια

13.04.2022
Amber Heard: Ο Johnny Depp με κακοποίησε με μπουκάλια
Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη των δυο ηθοποιών και πρώην συζύγων

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard, το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2015 και χώρισε μετά από ένα χρόνο, συνεχίζεται με την ηθοποιό να αναφέρει ότι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη κοντά του και να καταθέτει δικαστικό αίτημα για περιοριστικά μέτρα.

Η Amber Heard μοιράζεται δημόσιο μήνυμα για τον Johnny Depp πριν από τη δίκη

Η Heard ισχυρίζεται ότι ο Depp την κακοποίησε με μπουκάλια και την κρατούσε όμηρο στο σπίτι του επί τρεις μέρες. "Τη στρίμωξε στο μπαρ, της έριξε μπουκάλια, την έσυρε στο πάτωμα πάνω στα σπασμένα μπουκάλια, τη γρονθοκόπησε και την κλώτσησε και της είπε ότι θα τη σκοτώσει και ότι τη μισεί. Την χτύπησε και μετά την έλουσε με αλκοόλ και τη χτύπησε με το μπουκάλι” είπε ο συνήγορος της Heard.

Κατά τη διάρκεια της δίκης και ακούγοντας τους ισχυρισμούς αυτούς, ο Depp κούνησε το κεφάλι του και ο δικηγόρος του αρνήθηκε τους εν λόγω ισχυρισμούς της. "Όλα αυτά δεν έγιναν ποτέ και δεν αναφέρθηκαν κατά τη δικαστική αντιπαράθεση το 2016. Οι περιγραφές αυτές εμφανίστηκαν χρόνια αργότερα, όταν η Heard δέχθηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση όταν είχε αναφέρει πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Depp" δήλωσε ο συνήγορος του ηθοποιού.

Khloe Kardashian: Νέα επίθεση στα social media για δημόσια εμφάνιση μαζί με την κόρη της

Οι συνήγοροι του Depp χαρακτήρισαν την Heard ως μια γυναίκα "έντονα προβληματική”. "Εκείνη τον κυνήγησε, τον φλέρταρε. Έκανε πολλά πράγματα για να τον κερδίσει παριστάνοντας την ερωτοχτυπημένη και το κόλπο της πέτυχε: την ερωτεύτηκε παράφορα. Άσκησε σωματική βία, του πετούσε πράγματα, τον χτυπούσε, τον αποκαλούσε δειλό, του έλεγε ότι δεν ήταν άνδρας επειδή δεν καθόταν να τσακωθεί μαζί της” δήλωσαν οι δικηγόροι του.