Hailey Bieber: Αυτός είναι ο λόγος που αποσύρθηκε από τις πασαρέλες

09.04.2022
Hailey Bieber: Αυτός είναι ο λόγος που αποσύρθηκε από τις πασαρέλες
Το μοντέλο εξιστορήθηκε ένα δυσάρεστο περιστατικό που της συνέβη

Η Hailey Bieber παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία, με αποκαλυπτική διάθεση, μίλησε και για την απόφασή της να μην περπατάει πια σε επιδείξεις μόδας αλλά να ασχολείται μόνο με άλλα projects ως μοντέλο.

Η Selena Gomez δεν έχει μπει στο διαδίκτυο τα τελευταία 4,5 χρόνια

"Είχα μια πολύ κακή εμπειρία με έναν διευθυντή κάστινγκ που ήταν πολύ σημαντικός. Είπε κάτι στον ατζέντη μου που κλόνισε την αυτοπεποίθησή μου όσον αφορά στις πασαρέλες. Δεν θέλω να νιώθω άσχημα για τον εαυτό μου σε αυτό το κομμάτι γιατί νιώθω πολύ καλά για όλη την υπόλοιπη δουλειά που κάνω. Οπότε γιατί να βάλω τον εαυτό μου σε μια κατάσταση όπου νιώθω μικρή;” είπε αρχικά το μοντέλο.

Helena Christensen: Στα 53 της είναι σέξι όσο ποτέ και φωτογραφίζεται με εσώρουχα για τη νέα σειρά της Karen Millen

Η 25χρονη, που έχει περπατήσει σε επιδείξεις μόδας για οίκους, όπως οι Versace και Dolce & Gabbana, πρόσθεσε: "Μπορούσα πάντα να θυμάμαι τη μητέρα μου, ως παιδί, να με βγάζει από το μπάνιο, να με καταβρέχει από την κορυφή μέχρι τα νύχια, απλά ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση, να εστιάζει στο να διατηρεί την επιδερμίδα υγιή. Ξεκίνησε με τη γιαγιά μου που έμαθε τη μαμά μου κι εκείνη έμαθε εμένα”.

Η ίδια δήλωσε επίσης πως γνωρίζει ότι ο ανταγωνισμός πλέον είναι πολύ μεγάλος καθώς πολλές celebrities κυκλοφορούν τις δικές τους σειρές καλλυντικών. "Πιστεύω πως σαν ομάδα μπαίνουμε σε αυτό γνωρίζοντας πως ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει νέες μάρκες από διαφορετικούς ανθρώπους, πρόσωπα και διάσημους” είπε το μοντέλο προσθέτοντας πως "σίγουρα είχα τους φόβους μου γιατί η αγορά είναι τόσο κορεσμένη. Είχα όμως την πίστη στον εαυτό μου και στο brand μας ότι θα είναι κάτι ανανεωτικό και διαφορετικό”.