Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν ξανά - Αυτή τη φορά "για τα καλά"

09.04.2022
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν ξανά - Αυτή τη φορά "για τα καλά"
Πανευτυχής η JLo ανακοίνωσε με ένα βίντεο τα νέα και δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της -ούτε το μονόπετρο!

Σαν παραμύθι μοιάζει η ιστορία του αγαπημένου ζευγαριού που, αυτή τη φορά φορά φαίνεται ότι θα έχει το αίσιο τέλος που της αξίζει.

20 χρόνια μετά τη γνωριμία τους και έχοντας μεσολαβήσει ένας αρραβώνας μεταξύ τους, ένας χωρισμός λίγο πριν την εκκλησία, ένας γάμος, τρία παιδιά και ένα διαζύγιο για εκείνον, έναν γάμο, δυο παιδιά, ένα διαζύγιο, έναν αρραβώνα και έναν χωρισμό για εκείνη, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck βρήκαν ξανά ο ένας τον άλλο και "αυτή τη φορά είναι για πάντα", όπως έχει πει τόσο γλυκά η JLo.

Με ένα teaser που μοιράστηκε στα social media η Jen προετοίμασε τους φανς για μια Major announcement παραπέμποντάς τους, βέβαια στο site της όπου με ένα σύντομο βιντεάκι 20 δευτερολέπτων έδειξε το απίθανο μονόπετρο (με ένα τεράστιο πράσινο διαμάντι) και τη συγκίνησή της που δεν κρύβεται με τίποτα.

«Είναι όμορφα αλλά και πολύ διαφορετικά από ό,τι ήταν τότε [πριν από 20 χρόνια] Εκτιμάμε και γιορτάζουμε διαφορετικά τα πράγματα. Όταν βρίσκεις κάποιον που αγαπάς πολύ, πολύ και σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία; Πρόκειται για ένα σπάνιο, ανεκτίμητο και πανέμορφο πράγμα που δεν πρέπει να παίρνουμε ως δεδομένο», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Lopez και ετοιμάζει το νυφικό της για τον γάμο που, όπως λέγεται, αναμένεται το καλοκαίρι!

Η ώρα η καλή!