Νυφούλα ξανά η Jennifer Lopez: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι τρεις πρώην σύζυγοι της;

09.04.2022
Νυφούλα ξανά η Jennifer Lopez: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι τρεις πρώην σύζυγοι της;
Η είδηση ότι ο Ben Affleck έκανε πρόταση γάμου στην JLo (20 χρόνια μετά την πρώτη φορά που έληξε άδοξα, ως γνωστόν) και οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν το καλοκαίρι κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Η Jennifer Lopez ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα για τέταρτη φορά στο πλευρό του αγαπημένου της κι εμείς, με την αφορμή, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και τους τρεις πρώην συζύγους της και βλέπουμε πως είναι και τι κάνουν σήμερα.

Στα 28 της χρόνια η Jennifer παντρεύτηκε με τον χορευτή και ηθοποιό (όπως έλεγε ο ίδιος!) Ojani Noa. Ο γάμος τους κράτησε μόλις μερικούς μήνες και έληξε το 1998.

47 ετών σήμερα ο Ojani Noa φαίνεται ακόμη να προσπαθεί να κάνει κάτι "ξεχωριστό" στη ζωή του. Στο μεταξύ συνεχίζει να ποζάρει στο Instagram με ή χωρίς ρούχα και, σύμφωνα με τις "κακές γλώσσες" προσπαθεί να βγάλει χρήματα από τη σχέση του με την Jennifer Lopez όπου και όπως μπορεί.

Δεύτερος σύζυγος της ο χορευτής Cris Judd. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν το 2003. Η σχέση της JLo με τον Cris υπήρξε πάντα καλή ενώ δεν έχει ακουστεί κάτι άσχημο μετά τον χωρισμό τους.

52 χρονών σήμερα ο Cris Judd συνεχίζει να χορεύει και να χορογραφεί ενώ έχει δημιουργήσει δική του οικογένεια. Παντρεμένος με την Kelly από το 2009 ο Cris και πατέρας ενός παιδιού.

Γάμος Νο3: H Jennifer Lopez και ο Marc Anthony παντρεύτηκαν το 2004 (λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Affleck, έτσι, για την ιστορία) και έμειναν μαζί 10 χρόνια. Έχουν μαζί δυο παιδιά, τα δίδυμα Max και Emme που σήμερα είναι 14 ετών, οι σχέσεις τους παραμένουν υποδειγματικά φιλικές και έχουν συμπράξει και μουσικά πολλές φορές αυτά τα χρόνια.

Στα 53 του χρόνια, ο Marc Anthony συνεχίζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του στη μουσική ενώ στο πλάι του έχει πάντα τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες. Τελευταία σύντροφος του αειθαλούς μουσικού είναι η εντυπωσιακή Nadia Ferreiera. Η 22χρονη καλλονή κατέχει τον τίτλο της Miss Universe Paraguay 2021 και τερμάτισε ως πρώτη επιλαχούσα στον διαγωνισμό Miss Universe 2021.

Τέταρτο (και τυχερό) στεφάνι για την JLo το ερχόμενο καλοκαίρι με τον αγαπημένο της Ben Affleck! Και με την ευκαιρία θυμόμαστε ξανά την ανακοίνωση που έκανε η ίδια γι' αυτό και συγκινούμαστε ξανά με τον "αναψοκοκκινισμένο" παιδιάστικο ενθουσιασμό της. Η ώρα η καλή!

Τελευταία τροποποίηση στις 25.06.2024 - 16:29