Ο Brooklyn Beckham παντρεύεται την αγαπημένη του και παίρνει το όνομά της μετά τον γάμο

09.04.2022
Ο Brooklyn Beckham παντρεύεται την αγαπημένη του και παίρνει το όνομά της μετά τον γάμο
Λίγες ώρες έμειναν μέχρι τη στιγμή που ο Brooklyn Beckham και η αγαπημένη του, Nicola Peltz παντρευτούν και εκείνος είναι αποφασισμένος να κάνει κάτι πολύ ασυνήθιστο ώστε να δηλώσει κατηγορηματικά την απόλυτη δέσμευσή του προς εκείνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun ο πρωτότοκος γιος της Victoria και του David Beckham θα λέγεται Brooklyn Joseph Peltz Beckham μετά τον γάμο του με την 27χρονη ηθοποιό και κόρη του αμερικανού εκατομμυριούχου Nelson Peltz. Θυμίζουμε, βέβαια ότι ο 23χρονος σεφ και φωτογράφος έχει ήδη "χτυπήσει" τατουάζ με το όνομά και τα μάτια της αρραβωνιαστικιάς του επάνω στο σώμα του.

Πηγές της έκδοσης μεταφέρουν ότι "ο Broklyn είναι τρελά ερωτευμένος με τη Nicola και η απόφασή το αυτή είναι η απόλυτη έκφραση της αγάπης του".

Σήμερα γάμος γίνεται

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιείται σε λίγες ώρες στην αξίας £76 εκατομμυρίων έπαυλη του Nelson Peltz στη Φλόριντα, όπου έχουν ήδη συγκεντρωθεί οι οικογένειας, οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού.

Στη λίστα με τους καλεσμένους βλέπουμε ονόματα όπως τους Ramsays, τον Snoop Dog και τις Spice Girls Mel B, Mel C και Emma Bunton, την Eva Longoria και τη Gigi Hadid ενώ αναμένεται να δούμε αν όντως δώσουν το "παρών" οι Sussexes.

Οι Beckams έχουν ήδη ξεκινήσει τους εορτασμούς και ετοιμάζονται για τους ιδιαίτερους ρόλους που θα έχουν. Ο Romeo και ο Cruz θα είναι οι κουμπάροι του γαμπρού και η Harper θα ξεκινήσει την τηλετή ρένοντας με λουλούδια την διαδρομή της νύφης και θα σταθεί δίπλα του ως παράνυφος.

Η ώρα η καλή, λοιπόν. Περιμένουμε φωτογραφίες...

Brooklyn Beckham: Η στιγμή που γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του