Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει την ηλικία της και την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

08.04.2022
Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει την ηλικία της και την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει
Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών με την εκπομπή της να κάνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης, η δημοσιογράφος του Star δεν διστάζει να προχωρήσει σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις μπροστά στις κάμερες.

Οι κάμερες "τσάκωσαν" τη Ζήνα Κουτσελίνη σε εκδήλωση στην οποία έδωσε το "παρών" και οι ερωτήσεις έπεσαν "βροχή".

Μεταξύ των πραγμάτων που θάλησαν να μάθουν οι δημοσιογράφοι ήταν λεπτομερειες για τα μυστικά ομορφιάς της και εκείνη απάντησε αρχικά ότι απλά "κάνει ό,τι της κατέβει", ενώ εκεί που κανείς το περίμενε, αποκάλυψε και την ηλικία της.

"Πάντα μου λένε τι έχω κάνει. Τους λέω όπου βρω κάτι και μου αρέσει, μπορεί να μπω και να το κάνω. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να κάνω δίαιτα και να διατηρηθώ. Τώρα με τον Covid δεν έχω κάνει πολύ γυμναστική. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω έναν καθαρισμό στο πρόσωπό μου, επίσης μου αρέσει να είμαι περιποιημένη. Άλλωστε είμαι 52 ετών. 21 Απριλίου τα κλείνω και πάω 53", είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και μετά αστειεύτηκε λέγοντας ότι "από εκεί και πέρα θα το σταματήσω το κοντέρ, να μου εμφανιστούν και άλλες στην ηλικία μου"

Στη συνέχεια η Ζήνα συμπλήρωσε ότι ο χρόνος δεν την αγχώνει καθόλου ενώ αποκάλυψε την επέμβαση που έχει κάνει στο στήθος της το οποίο μείωσε στο παρελθόν.

"Ο χρόνος δε με αγχώνει, μου αρέσει πάρα πολύ να φαίνονται όλα. Αλλά και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι που δεν είναι υπερβολικό, ωραίο είναι να το κάνουμε. Αισθητική επέμβαση θα έκανα. Καταρχήν έχω κάνει στο στήθος, το έχω μειώσει. Είχα βάρος", δήλωσε, χαρακτηριστικά.