Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ζενεβιέβ και Έλενα Χριστοπούλου στη δική τους 5η σεζόν τρολάρουν κάτι από GNTM

08.04.2022
Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ζενεβιέβ και Έλενα Χριστοπούλου στη δική τους 5η σεζόν τρολάρουν κάτι από GNTM
Πέρασαν και οι τρεις από το ριάλιτι μόδας του Star και κατά πώς φαίνεται, περίπτωση επιστροφής δεν υπάρχει -τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί ουδείς ποτέ γνωρίζει πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα, ειδικά στην τηλεόραση! Το διασκεδάζουν όμως και "αυτό βγαίνει προς τα έξω".

Και συνέβη το εξής παράξενο λοιπόν: Την ημέρα που στα μίντια είχε "βουήξει ο τόπος" με δημοσιεύματα που θέλουν την ερχόμενη, πέμπτη σεζόν του GNTM να έρχεται με τη Βίκυ Καγιά να επιστρέφει στον "τόπο του εγκλήματος" και όλους τους άλλους συντελεστές, πλην του Γιώργου Καράβα, να φεύγουν, η Ζενεβιέβ Μαζαρί βγήκε για φαγητό με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αν κρίνουμε, μάλιστα, από τα βίντεο που η τελευταία μοιράστηκε στα stories της οι τρεις τους διασκέδασαν πολύ ενώ οι αναφορές στο παιχνίδι που τις έφερε κοντά εξαρχής ήταν έμμεσες, πλην σαφείς!

Η Ηλιάνα έβγαζε βίντεο και φωτογραφίες ενώ στη λεζάντα το "The muppet show season 5" που γράφει πάνω από τα ονόματα των "μοντέλων" της λέει πολλά περισσότερα από όσα φαίνονται.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι στο GNTM η Έλενα Χριστοπούλου ήταν coach των μοντέλων και αποχώρησε μετά τη δεύτερη σεζόν, η Ζεν ήταν creative director τον καιρό που η Ηλιάνα ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής και μετά μέλος της κριτικής του επιτροπής η ίδια.

Προς το παρόν, φυσικά, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το GNTM 5, που όπως έγινε γνωστό επιστρέφει στην "Girls Only" συνταγή του.