5 διάσημοι ηθοποιοί αποκαλύπτουν τους ρόλους που είναι τα απόλυτα απωθημένα τους

08.04.2022
5 διάσημοι ηθοποιοί αποκαλύπτουν τους ρόλους που είναι τα απόλυτα απωθημένα τους
Όταν κάποιος δεν βάζει όρια στις φιλοδοξίες για την καριέρα του και όσο θέτει νέους στόχους για τον εαυτό του, θα είναι πάντα σε άνοδο επαγγελματικά. Για παράδειγμα μπορείς να διαβάσεις παρακάτω για μερικούς διάσημους ηθοποιούς που μίλησαν ανοιχτά για τους ρόλους που ήταν τα απόλυτα απωθημένα τους και δεν κατάφεραν να ερμηνεύσουν.

Keanu Reeves - Wolverine

Παρόλο που ο Hugh Jackman υποδύεται τον Wolverine τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ο Keanu Reeves έχει παραδεχτεί ότι «πάντα ήθελε να παίξει τον Wolverine». Ωστόσο, συνέχισε, λέγοντας ότι «είναι πολύ αργά» και ότι ο ρόλος «εκτελέστηκε πολύ καλά». Η αλήθεια είναι ότι ο δημοφιλής ηθοποιός δεν αποκλείεται να παίξει κάποια στιγμή ρόλο υπερήρωα της Marvel, δεδομένου ότι ο πρόεδρος του στούντιο αποκάλυψε ότι μιλάνε με τον Κeanu για «σχεδόν κάθε ταινία» που κάνουν.

Tom Holland - James Bond

Υποδύεται τον δημοφιλή και πολυπόθητο ρόλο του Spider-Man από το 2017, ωστόσο ο Άγγλος ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε βάλει στο μάτι έναν άλλο εμβληματικό χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα, ο Τοm μίλησε για το όνειρό του να υποδυθεί τον James Bond σε νεαρή ηλικία, λέγοντας: «Ο Spider-Man είναι μια απόλυτη απόλαυση και προνόμιο να τον υποδύεσαι, αλλά... αν θέλουν να κάνουν έναν νεότερο James Bond καλύτερα να πιστέψουν ότι θα ήθελα να ήμουν εκεί».

Scarlett Johansson - πριγκίπισσα της Disney

Η ηθοποιός που έχει κοσμήσει την οθόνη μας με πολλούς δυνατούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένης της Natasha στο Captain America, αποκάλυψε ότι ονειρεύεται να υποδυθεί μια πριγκίπισσα της Disney. Συνέχισε λέγοντας ότι και η μικρή της κόρη επιθυμεί να δει τη μαμά της σε έναν ρόλο που να μοιάζει με παραμύθι. Ωστόσο, η Scarlett παραδέχτηκε ότι «μάλλον δεν πρόκειται να γίνει», λέγοντας: «Ζητούσα αυτή τη δουλειά τα τελευταία 20 χρόνια και κανείς δεν μου την έδινε».

Millie Bobby Brown - Amy Winehouse

Η 18χρονη Βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι το όνειρό της είναι να υποδυθεί την Amy Winehouse σε μια βιογραφική ταινία. Στη συνέχεια εξήγησε ότι η αείμνηστη τραγουδίστρια ήταν «είδωλο της R&B, της μπλουζ και βασικά ολόκληρης της μουσικής κουλτούρας». Πρόσθεσε ότι «επηρεάστηκε από όλη της την ιστορία» και ως εκ τούτου είναι έτοιμη να την υποδυθεί όταν και αν παρουσιαστεί η ευκαιρία.

Jennifer Lawrence - Bridget Jones

Η σταρ των Hunger Games παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ να παίξει την Bridget Jones στην οθόνη εξηγώντας ότι αυτή είναι η ταινία που θέλει να δει όποτε δεν αισθάνεται καλά. Συγκεκριμένα είπε «Αυτή είναι η ταινία που βλέπω όταν μου λείπει το σπίτι μου, αν και η Αγγλία δεν είναι το σπίτι μου». Ωστόσο, η Jennifer πρόσθεσε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να αντικαταστήσει τη Renée Zellweger που υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα. Παραδέχτηκε όμως χιουμοριστικά ότι θέλει απλώς «να μην υπήρχαν οι ταινίες» ώστε να γίνει η ίδια η Bridget.