5 διάσημα ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι η απόσταση μόνο καλό κάνει στις σχέσεις τους

11.04.2022
5 διάσημα ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι η απόσταση μόνο καλό κάνει στις σχέσεις τους
Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι μοναδικός για κάθε ζευγάρι και αυτό είναι κανόνας. Άλλοι θέλουν τον άλλο πάντα και συνέχεια στο πλάι τους, άλλοι θέλουν τον "αέρα" τους και αυτό κατά κάποιον τρόπο τους βοηθά και τους ανανεώνει με μία απίστευτη δύναμη. Για του λόγου το αληθές δες κάποια παραδείγματα διάσημων ζευγαριών των οποίων η αγάπη γίνεται πιο δυνατή όταν μένουν μαζί αλλά και χώρια.

Gwyneth Paltrow και Brad Falchuk

Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow και ο σύζυγός της, Brad Falchuk, βρήκαν μια ασυνήθιστη κατάσταση που τους λειτουργεί μια χαρά. Τις περισσότερες φορές (τέσσερις νύχτες την εβδομάδα) μένουν μαζί, αλλά τον υπόλοιπο καιρό ο Brad μένει σε διαφορετικό σπίτι. Φαίνεται ότι το ζευγάρι πέτυχε την τέλεια ισορροπία μεταξύ του κοινού χρόνου και του προσωπικού του χώρου.


5 διάσημα ζευγάρια που δεν άφησαν την απόσταση να επηρεάσει τη σχέση τους

Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick

Αυτό το ζευγάρι είναι σίγουρα ένα παράδειγμα μακροχρόνιας σχέσης — παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν μαζί τρία παιδιά. Όταν ρωτήθηκε για το μυστικό της επιτυχίας τους, η ηθοποιός επεσήμανε τη σημασία του να περνάνε χρόνο χωριστά: «Έχουμε ζωές που μας επιτρέπουν να είμαστε μακριά και να ξαναβρισκόμαστε μετά μαζί».

David και Victoria Beckham

Ένα άλλο διάσημο ζευγάρι που είναι μαζί για πολύ καιρό προτιμά επίσης να έχει την ευκαιρία να περνά χρόνο χωριστά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο David και η Victoria ζουν σε διαφορετικά μέρη του σπιτιού τους. Η πηγή προσθέτει: «Όταν είσαι παντρεμένος τόσο καιρό, κάποια κλασική απόσταση κάνει καλό και στους δύο!»

Julia Roberts και Daniel Moder

Η σταρ του Pretty Woman, Julia Roberts και ο σύζυγός της, Daniel Moder, έπρεπε να ζήσουν χωριστές ζωές στην αρχή της σχέσης τους: το 2000 όταν πρωτογνωρίστηκαν, η Roberts ήταν σε σχέση με τον ηθοποιό Βenjamin Bratt και ο Daniel Moder ήταν παντρεμένος. Σχεδίασαν τη ζωή τους ξεχωριστά και έμειναν χώρια για λίγο για να μπορέσουν στη συνέχεια να βρεθούν μαζί και να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια.

Celebrity Blind Dates: 5 διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν σε ραντεβού στα τυφλά και "έδεσαν" αμέσως!

Courteney Cox και Johnny McDaid

Η Courteney Cox και ο Johnny McDaid είχαν διαφορετικές περιόδους στη σχέση τους: αρραβωνιάστηκαν και χώρισαν, μετά βρέθηκαν ξανά μαζί. Μετά την επανασύνδεσή τους, έπρεπε να κάνουν μεγάλες αποστάσεις - αυτός έμεινε στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ εκείνη ήταν στο Λος Άντζελες. Ευτυχώς, σύμφωνα με την σταρ των Friends, αυτό λειτουργεί για τους ίδιους. Το ζευγάρι είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας σχέσης αγάπης που δεν χρειάζεται να είναι τυπική.