Μαρία Ηλιάκη: Η νέα ανάρτηση με την κόρη της, η μητρότητα και τα συναισθήματα μίας νέας μαμάς

05.04.2022
Μαρία Ηλιάκη: Η νέα ανάρτηση με την κόρη της, η μητρότητα και τα συναισθήματα μίας νέας μαμάς
«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι… Δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού...»

Μία νέα ανάρτηση θέλησε να κάνει η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του Mega μοιράστηκε τις σκέψεις της με μία φωτογραφία με την κόρη της όταν ήταν νεογέννητη και μίλησε για τη μητρότητα και τα συναισθήματα μίας νέας μαμάς.

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μία throwback φωτογραφία με την κόρη της και έγραψε ένα μήνυμα για το διάστημα μετά τον τοκετό απευθυνόμενη σε όλες τις μαμάδες που βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι… Δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου…είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα κ το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή…πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου…κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια κ να είσαι πάντα επιεικής με σένα ..Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς».

Δείτε τη φωτογραφία: