Angelina Jolie: Τραγούδι του The Weeknd δείχνει ότι έγινε η νέα μούσα του

24.01.2022
Angelina Jolie: Τραγούδι του The Weeknd δείχνει ότι έγινε η νέα μούσα του
Η Angelina Jolie και o The Weeknd εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Ιούλιο του 2021. Από τότε οι fans του μουσικού χτενίζουν τους στίχους του για να εντοπίσουν ενδεχόμενα σημάδια που να αποδεικνύουν ότι η Jolie έχει γίνει η νέα του «μούσα».

Και δεν έχουν πέσει έξω. Μια πηγή αναφέρει στο US Magazine ότι ο The Weeknd ή ο Abel Makkonen Tesfaye, βλέπει την ηθοποιό ως «την απόλυτη μούσα», οι δύο φίλοι «έχουν περισσότερα κοινά πράγματα από ό,τι θα πίστευε ο κόσμος» και μάλιστα υπάρχουν στοιχεία για τη σχέση τους στο άλμπουμ του, Dawn FM.

Συγκεκριμένα, το τραγούδι «Here We Go… Again», υποτίθεται ότι έχει να κάνει με τη σχέση του με την Jolie.

«Το νέο μου κορίτσι, είναι σταρ του κινηματογράφου / Την αγάπησα σωστά / Tην κάνω να ουρλιάζει σαν τη Νeve Campbell», λένε οι στίχοι. «Αλλά την κάνω να γελά/ Ορκίζομαι ότι θεραπεύει τις καταθλιπτικές μου σκέψεις / Γιατί, κοριτσάκι, είναι σταρ του σινεμά / Κοριτσάκι, είναι σταρ του κινηματογράφου / Είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα ερωτευόμουν ποτέ / Αλλά εδώ είμαστε ξανά».

Αλλά η σχέση τους σύμφωνα με τις περισσότερες ενδείξεις δεν είναι ρομαντική αλλά απλώς εμψυχωτική για τον καλλιτέχνη.

«Η Angelina και ο The Weeknd είχαν μερικές συναντήσεις, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ρομαντικό μεταξύ τους — τουλάχιστον έτσι λένε οι φίλοι», είπε η πηγή. Ο συνθέτης αρχικά συνδέθηκε με την ηθοποιό επειδή τα παιδιά της είναι μεγάλοι θαυμαστές του, αλλά γρήγορα δημιουργήθηκε κάτι περισσότερο από αυτό.

«Είναι τρελοί μαζί του, τον αγαπούν τον ίδιο και τη μουσική του», εξήγησε η πηγή. «Όλοι έχουν γίνει πολύ φιλαράκια και τα παιδιά το βρίσκουν τόσο ωραίο που η μαμά τους έχει μια σύνδεση με τον The Weeknd».

Angelina Jolie: Ρωτήθηκε για τον The Weeknd και απάντησε χωρίς να πει λέξη

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, μια διαφορετική πηγή υποστήριξε ότι το ενδιαφέρον της Jolie για τον μουσικό εξελίχθηκε και υπαινίχθηκε ότι έχουν κρυφά μια ρομαντική σχέση.

«Έχει μαγευτεί και κάνει τα πάντα για να την εντυπωσιάσει», είπε η πηγή. «Τόσο η Angie όσο και ο Abel λένε ότι είναι απλώς φίλοι, αλλά όσοι τους γνωρίζουν πιστεύουν ότι κάτι ρομαντικό υπάρχει μεταξύ τους».