Priyanka Chopra - Nick Jonas: Η κόρη τους γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, όμως 12 εβδομάδες νωρίτερα

22.01.2022
Priyanka Chopra - Nick Jonas: Η κόρη τους γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, όμως 12 εβδομάδες νωρίτερα
Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τα νέα με την ίδια ανάρτηση στα social media.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, οι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν, όμως, στην πραγματικότητα, εκείνοι, προετοιμαζόταν να γίνουν γονείς. Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra, που, για την ιστορία παντρεύτηκαν το 2018, ανακοίνωσαν ότι γεννήθηκε το παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας, εξέφρασαν το πόσο ευτυχισμένοι νιώθουν και ζήτησαν ηρεμία και απόσταση καθώς έχουν μπει στη διαδικασία να γίνουν οικογένεια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της DailyMail το μωράκι είναι κοριτσάκι και γεννήθηκε την Κυριακή 12 εβδομάδες (δηλαδή τρεις μήνες) νωρίτερα από ό,τι περίμεναν. "Η κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες κύησης σε μαιευτήριο της Νότιας Καλιφόρνια και θα παραμείνει εκεί μέχρι να είναι αρκετά γερή ώστε να επιστρέψει στο Λος Άντζελες με τους γονείς της", μεταφέρει πηγή της έκδοσης.

"Η Priyanka δεν αντιμετώπισε προβλήματα γονιμότητας όμως είναι 39 ετών και τα πράγματα δεν θα γινόταν καλύτερα, οπότε κατέληξαν σε αυτή τη λύση καθώς με τα φορτωμένα προγράμματά τους θα ήταν πολύ δύσκολο να βρεθούν με τον Nick κάθε φορά που εκείνη είχε ωορρηξία", μεταφέρει άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι στην DailyMail.com

Όσο για τη γυναίκα που επέλεξαν; "Έψαξαν πολύ και με εκείνη ταίριαξαν αμέσως. Το έχει κάνει άλλες τέσσερις φορές", εξηγεί η πηγή συμπληρώνοντας ότι το μωρό αναμενόταν τον Απρίλιο, όμως η παρένθετη γέννησε την Κυριακή, αρκετά πρόωρα.

Η Priyanka και ο Nick δεν είναι οι μόνοι διάσημοι που επέλεξαν τη λύση της παρένθετης μητέρας για να γίνουν γονείς. Πάτησε στον σύνδεσμο να θυμηθείς αρκετές ακόμη περιπτώσεις