Η Sarah Jessica Parker επικρίνει τα «μισογυνικά» σχόλια για την εμφάνιση της

09.11.2021
Η Sarah Jessica Parker επικρίνει τα «μισογυνικά» σχόλια για την εμφάνιση της
Όσα λέει στη συνέντευξη της για τη Vogue

Η Sarah Jessica Parker μίλησε ανοιχτά για την κριτική που δέχθηκε η ίδια και οι συμπρωταγωνιστές της στο «Sex and the City» και για το πώς άλλαξαν οι εμφανίσεις τους με το πέρασμα του χρόνου.

Sex and the City: Μπορείς να μείνεις στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw με μόλις 23 δολάρια τη νύχτα

«Υπάρχει τόση πολλή μισογυνική φλυαρία ως απάντηση σε εμάς», είπε η 56χρονη ηθοποιός σε μια συνέντευξη για το τεύχος Δεκεμβρίου για το περιοδικό Vogue. «Γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά. Έχει γκρίζα μαλλιά;», είπε η Parker αναφερόμενη στις φωτογραφίες της που έγιναν viral, στις οποίες φαίνεται να γευματίζει με φίλους. «Κάθομαι με τον Andy Coen και έχει γκρίζα μαλλιά και είναι εξαιρετικός. Γιατί είναι εντάξει για αυτόν; Δεν ξέρω τι να σας πω άνθρωποι!»

«Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν να είμαστε εντάξει με το πού είμαστε, σαν να απολαμβάνουν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα. Ξέρω πώς μοιάζω. Δεν έχω άλλη επιλογή. Τι θα κάνω για αυτό; Να σταματήσω τη γήρανση; Να εξαφανιστω;"

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Parker μιλάει για τη γήρανση στο Hollywood. Το 2019, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν την ενδιαφέρει να κάνει επεμβάσεις για να επιβραδύνει την εξελισσόμενη εμφάνισή της. «Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Ναι, γερνάω. Είναι σαν εκείνα τα λουλούδια που μαραίνονται μπροστά σου σε ταινίες time-lapse. Αλλά τι μπορώ να κάνω;».

Kim Kardashian: Θα είναι ο Pete Davidson ο επόμενος έρωτας μετά τον Kanye West ;