«Ράδιο Αρβύλα»: Επικό βίντεο με Έκτακτο Δελτίο του Open από ANT1 [video]

09.11.2021
«Ράδιο Αρβύλα»: Επικό βίντεο με Έκτακτο Δελτίο του Open από ANT1 [video]
Πρεμιέρα χθες (8/11/2021) για τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του και αυτή η στιγμή ξεχώρισε!

Άλλαξε τηλεοπτική στέγη φέτος η εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" και από το Open μετακόμισε στον ΑΝΤ1, επιστρέφοντας, επί της ουσίας, στο επί 22 χρόνια τηλεοπτικό τους σπίτι. Το χθεσινό πρώτο επεισόδιο της σεζόν είχε τεράστια απήχηση στο κοινό που τους χάρισε πρωτιά στους δείκτες της τηλεθέασης.

Με το γνωστό καυστικό χιούμορ τους που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο διάβα τους, η παρέα των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστου Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλου εμφανίστηκαν δυναμικά με πολλά και διάφορα στη σκαλέτα τους, όμως ένα συγκεκριμένο εύρημα μας άρεσε πολύ.

Μόνο οι "Αρβύλες" -όπως τους αποκαλούν χαρακτηριστικά οι φίλοι τους- θα μπορούσαν να τρολάρουν τη μεταγραφή τους και το έκαναν. Ιδού το εύρημα που ενθουσίασε το κοινό:

Τα σχόλια στο Twitter

Η πρεμιέρα των Αρβύλα έδωσε τροφή στους χρήστες του Twitter για σχόλια θετικά, αδιάφορα, αλλά και αρνητικά. Εξάλου, ας μην ξεχνάμε ότι το "Ράδιο Αρβύλα" κάνει σάτυρα και η σάτυρα δεν έχει μόνο οπαδούς! Αντιθέτως μάλιστα...

Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά "χτυπήματα".