Η Emily Ratajkowski πληρώθηκε 25 χιλιάδες δολάρια για να παρακολουθήσει το Super Bowl με Μαλαισιανό επιχειρηματία

09.11.2021
Η Emily Ratajkowski πληρώθηκε 25 χιλιάδες δολάρια για να παρακολουθήσει το Super Bowl με Μαλαισιανό επιχειρηματία
Όσα λέει στο νέο της βιβλίο

Η Emily Ratajkowski ισχυρίστηκε ότι πληρώθηκε κάποτε 25.000$ για να πάει στο Super Bowl με τον Μαλαισιανό επιχειρηματία Low Taek Jho, γνωστός και ως Jho Low.

Μιλώντας στο περιοδικό The Sunday Times Magazine για να προωθήσει το νέο της βιβλίο My Body, το 30χρονο μοντέλο και ηθοποιός είπε ότι είχε πληρωθεί κάποτε για να παρευρεθεί στο αθλητικό γεγονός υψηλού προφίλ με τον Low, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στο 1MDB. σκάνδαλο (1Malaysia Development Scandal Berhad) - το οποίο, σύμφωνα με το BBC, ήταν ένας «παγκόσμιος ιστός απάτης και διαφθοράς» που είδε «δισεκατομμύρια δολάρια που φαινομενικά συγκεντρώθηκαν για δημόσια αναπτυξιακά έργα στη Μαλαισία να προσγειώνονται σε ιδιωτικές τσέπες».

Will Smith: Απάντησε σε όλες τις καυτές ερωτήσεις για τον «ανοιχτό» γάμο του με την Jada

Η Ratajkowski δεν ήταν «σίγουρη για το γιατί ήταν εκεί, πόσο καιρό έπρεπε να μείνει και με ποιον έπρεπε να επικοινωνήσει ο ατζέντης της στο τέλος της νύχτας για να μάθει αν μπορούσε να φύγει». Η Ratajkowski πρόσθεσε ότι «δεν ήταν καθόλου σοκαρισμένη» από το σκάνδαλο Jeffrey Epstein, καθώς είχε πάει σε πολλά πλούσια πάρτι γεμάτα με «πλούσιους άντρες» και «καλά κορίτσια». Και συνέχισε: "Σε πολλές από τις εμπειρίες μου, η συναλλαγή δεν είχε καθοριστεί. Οι όροι της συμφωνίας δεν κατονομάστηκαν. Έμαθα αργότερα ότι καλούσαν κορίτσια που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα για φαγητό ή ένα ωραίο γεύμα έξω σε αυτά τα φανταχτερά δείπνα στο LA. Αυτό ήταν ένα κίνητρο για να έρθουν. Και αυτό είναι χειραγώγηση. Έχω δει τόσα πολλά από αυτά σε διαφορετικές μορφές. Ακριβώς πριν από τον Covid πήγα σε κάποιο νέο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και ήταν πραγματικά άδειο. Ξαφνικά έταφσαν 10 μοντέλα και σκέτηκα πως το ίδιο συμβαίνει ακόμα. Όμορφα κορίτσια βγαίνουν σε ένα κλαμπ και πλούσιοι άντρες πληρώνουν έμμεσα για να τα έχουν εκεί."

Kanye West: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι η πρώην του, Kim Kardashian, βγαίνει με τον Pete Davidson

Στο νέο της βιβλίο, η Ratajkowski έχει κατηγορήσει επίσης τον τραγουδιστή Robin Thicke ότι τη χάιδεψε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων βίντεο για το «Blurred Lines». "Ξαφνικά, από το πουθενά, ένιωσα τη δροσιά και την ξενιτιά των χεριών ενός ξένου να πιάνουν το γυμνό στήθος μου από πίσω. Απομακρύνθηκα ενστικτωδώς κοιτάζοντας τον Robin Thicke. Χαμογέλασε ένα ανόητο χαμόγελο και πήγε προς τα πίσω, με τα μάτια του κρυμμένα πίσω από τα γυαλιά ηλίου του. Ανασήκωσα τους ώμους, αποφεύγοντας την οπτική επαφή, νιώθοντας τη θερμότητα της ταπείνωσης να διέρχεται από το σώμα μου. Δεν αντέδρασα - όχι πραγματικά, όχι όπως θα έπρεπε.