Sarah Jessica Parker: Αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει στην αποθήκη της όλα τα ρούχα που φορούσε στο Sex and the City

10.11.2021
Sarah Jessica Parker: Αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει στην αποθήκη της όλα τα ρούχα που φορούσε στο Sex and the City
Η δημοφιλής ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο της Carrie Bradshaw στο πολυαναμενόμενο And Just Like That και σε μια συνέντευξη για το τεύχος Δεκεμβρίου 2021 της αμερικανικής Vogue, αποκαλύπτει το τι απέγιναν τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από το πρωτότυπο Sex and the City, το οποίο προβλήθηκε από το 1998 έως το 2004.

«Έχω όλο το αυθεντικό υλικό στην αποθήκη μου. Έπιπλα, ρούχα, τα πάντα, συσκευασμένα ανάλογα με την εποχή, το επεισόδιο και τη σκηνή», εξήγησε. «Κράτησα το κάθε κομμάτι που ήταν μοναδικό».

Μεταξύ των κομματιών που κράτησε η Parker, περιλαμβάνεται το λευκό τζιν σορτς που φόρεσε για ένα επεισόδιο στην τρίτη σεζόν και τα σλιπ Dolce & Gabbana που φόρεσε κατά τη διάρκεια ενός αξέχαστου επεισοδίου την επόμενη σεζόν.

Just Like That: Η Carrie και ο Mr Big ξανά μαζί, όμως, όχι για πολύ - Η δραματική εξέλιξη

Και φρόντισε να διατηρήσει σε άψογη κατάσταση όλες τις γόβες στιλέτο της Carrie με την υπογραφή Manolo Blahnik.

«Εδώ είναι το Hangisi (μοντέλο του Manolo Blahnik) που ο Mr Big (Chris Noth) χάρισε στην Carrie όταν της έκανε πρόταση γάμου, τα σανδάλια που μασούσε ο σκύλος του Aidan, οι μαύρες μπαλαρίνες που φορούσε στο fashion closet της Vogue», είπε με νόημα, προτού αποκαλύψει ένα σημαντικό θέμα της νέας σειράς: «Ένα από τα ερωτήματα που θα προκύψουν στο And Just Like That θα είναι, “Τι είναι αυτό που χρειάζεται για ένα μέρος σαν αυτό που πρέπει να αντέξεις για όλα αυτά τα χρόνια; Γιατί δεν μπορείς απλά να το αφήσεις και να προχωρήσεις;”»

Sex and the City: Μπορείς να μείνεις στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw με μόλις 23 δολάρια τη νύχτα

Το And Just Like That, με τις Kristin Davis, Cynthia Nixon, Nicole Ari Parker και Sara Ramirez, θα κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο του τον Δεκέμβριο.