Η Reese Witherspoon και ο Ryan Phillippe επανενώθηκαν για τα 18α γενέθλια του γιου τους

25.10.2021
Η Reese Witherspoon και ο Ryan Phillippe επανενώθηκαν για τα 18α γενέθλια του γιου τους
Οι δύο γονείς, που χώρισαν το 2006, πόζαραν μαζί με τον γιο τους γιορτάζοντας τα 18α γενέθλιά του

Ο μικρός Phillippe μεγάλωσε!

Η Reese Witherspoon και ο Ryan Phillippe έκαναν συγκινητικά αφιερώματα μέσω Instagram στον γιο τους προς τιμήν των 18ων γενεθλίων του. Σε μια γλυκιά ανάρτηση που κοινοποίησε ο 47χρονος ηθοποιός, οι γονείς πόζαραν μαζί με τον Deacon για να γιορτάσουν την περίσταση. "Χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλια στον υπέροχο, έξυπνο, ταλαντούχο και περιποιητικό γιο μας", έγραψε ο Ryan. "Είσαι ένα αληθινό φως σε αυτόν τον κόσμο και είσαι τόσο αγαπητός από όλους όσοι σε γνωρίζουν. Είμαστε τυχεροί που είμαστε η μαμά και ο μπαμπάς σου. Σε αγαπάμε, κουταβάκι".

Brooklyn Beckham: Φωτογραφίζει γυμνή την αρραβωνιαστικιά του και η μαμά Victoria καμαρώνει

Ο Deacon ανταπέδωσε την αγάπη για τον πατέρα του, σχολιάζοντας: "Ευχαριστώ μπαμπά !! Σε αγαπώ". Η Whitherpoon πρόσθεσε: "Τόσο περήφανοι για το αγόρι μας... Εννοώ τον ΕΝΗΛΙΚΌ Γιο μας! 😮❤️."

Η 45χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα του γιου της όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός από αυτό όπου ετοιμάζεται να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του. "Πώς έγινε αυτό;!! Ο @deaconphilippe είναι 18;!" έγραψε στη λεζάντα. "Μια μέρα αντάλλαζε κάρτες Pokémon, τραγουδούσε τραγούδια του Bruno Mars και έπαιζε American Ninja Warrior στην πίσω αυλή. Την επόμενη μέρα, είναι ψηλότερος από εμένα, μαγειρεύει τις οικογενειακές μπριζόλες στη σχάρα και φτιάχνει τη δική του μουσική με τους καλύτερους φίλους του. Η καρδιά μου ξεσπά από περηφάνια για τον νεαρό άνδρα που γίνεται. Χρόνια πολλά 18α Deacon!",

Το πρώην ζευγάρι, που έχουν αποκτήσει και την 22χρονη κόρη τους Ava Phillippe, παντρεύτηκαν για επτά χρόνια προτού χωρίσουν το 2006. Η Witherspoon έχει επίσης έναν 9χρονο γιο με τον σύζυγό της Jim Toth, τον οποίο παντρεύτηκε το 2011.