Τέτα Καμπουρέλη: "Παίρνω χάπια για να χαμογελάω πλέον" [βίντεο]

24.10.2021
Τέτα Καμπουρέλη: "Παίρνω χάπια για να χαμογελάω πλέον" [βίντεο]
"Μετά το ριφιφί, για μία εβδομάδα δεν είχαμε να φάμε"

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την υπόθεση του ριφιφί των θυρίδων τράπεζας στο Ψυχικό, για την οποία ο σύζυγός της προφυλακίστηκε έδωσε στο Happy Day η Τέτα Καμπουρέλη.

Λευτέρης Πετρούνιας: Σάλος από τις δηλώσεις του για το ελληνικό #metoo - Οι αντιδράσεις και η απάντησή του

"Αρρώστησα μετά τα τελευταία γεγονότα. Τα τελευταία 6 χρόνια έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Μη ξεχνάς ότι είχαμε μία ληστεία στο σπίτι, τότε μου πήρε τρία χρόνια να το ξεπεράσω. Το πιο σοβαρό από όλα ήταν αυτό που έγινε με τα δίδυμα, η νύφη μου έπαθε ένα σύνδρομο, κατά το οποίο το ένα έμβρυο έπαιρνε πιο πολύ αίμα από το άλλο. Σώθηκαν όμως και η νύφη μου και τα μωρά, ήταν πολύ σοβαρό", είπε η αισθητικός.

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητώ συγνώμη από όλους τους Έλληνες. Έχουνε κάθε δίκιο να με κατηγορήσουνε, αλλά δεν εννοούσα κάτι τέτοιο» [video]

Σχετικά με τη σύλληψη του συζύγου της για το ριφιφί των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό, η Τέτα Καμπουρέλη δήλωσε πως "παίρνω το χαπάκι μου για να κοιμηθώ, για να χαμογελάω και να έχω καλή διάθεση. Δεν μπορώ να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση γιατί έκανα και λάθη. Ήρθαν κοντά μου άνθρωποι για να με βοηθήσουν, εγώ τους εμπιστεύτηκα, με χρησιμοποίησαν, δε μπόρεσα να το αντιμετωπίσω σωστά. Από τη στιγμή που συνέβη το γεγονός, με έπιασαν κρίσεις πανικού. Μία ανασφάλεια τρομερή, δεν ήξερα πού πατάω και που βρίσκομαι, έχασα πέντε κιλά, δεν μπορούσα να οδηγήσω το αυτοκίνητο, μιλούσα μόνο με τη μητέρα μου. Μία εβδομάδα μετά τα γεγονότα, έγιναν κατασχέσεις λογαριασμών και για μία εβδομάδα δεν είχαμε να φάμε. Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος. Βρίσκομαι ακόμα σε πολύ δύσκολη οικονομική ανάγκη" πρόσθεσε η ίδια.