Σταμάτης Φασουλής: "Σκάσε λίγο - Είσαι υπέροχη όταν δε μιλάς" (βίντεο)

24.10.2021
Σταμάτης Φασουλής: "Σκάσε λίγο - Είσαι υπέροχη όταν δε μιλάς" (βίντεο)
Η ατάκα στον αέρα του J2US

Στη σκηνή του J2US εμφανίστηκαν για ακόμη μια βδομάδα η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Αδαμαντίδης, οι οποίοι τραγούδησαν το ''Τα ματόκλαδά σου λάμπουν''. Παρόλο που το ζευγάρι έλαβε θετικές κριτικές από τους καλλιτέχνες, ένα σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή στη δημοσιογράφο "πάγωσε" τα αίματα.

Διάλογος Αννίτας Πάνια - Άννας Βίσση για Νίκο Καρβέλα: "Τι του βρήκες;" "Εσύ τι του βρήκες;"

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σάσα πριν ακόμη ακούσει την κριτική του είπε "Είσαι πάντα ξινισμένος όταν με βλέπεις". Τότε ο Φασουλής απάντησε πως είναι υπέροχη όταν δε μιλάει και τη συμβούλεψε να ''σκάσει λίγο''!

"Είσαι υπέροχη, είσαι πολύ ωραία είσαι κούκλα, είσαι από τις ωραιότερες γυναίκες και το σπαταλάς σε διάφορες εξυπνάδες που λες. Γιατί αγάπη μου; Γιατί λες τόσες εξυπνάδες; Άσε να ακούσεις. και τους άλλους που λένε Είναι η πρώτη φορά που τραγούδησες ωραία το τραγούδι, είναι ένα σπάνιο τραγούδι, δεν έκανες παραφωνίες πολλές τουλάχιστον. Πρώτη φορά σε είδαμε να τραγουδάς. Μην θες να πεις και εξυπνάδες. Στάσου εκεί όπως είσαι, δωρική. Σκάσε λίγο"!, είπε εκείνος. Η δημοσιογράφος απάντησε λέγοντας: "Αν έλεγα εγώ το σκάσε στην τηλεόραση θα με είχαν λιθοβολήσει"!