5 σταρ του Χόλιγουντ που έδωσαν προτεραιότητα στην οικογένεια τους έναντι της δουλειάς τους

09.05.2021
5 σταρ του Χόλιγουντ που έδωσαν προτεραιότητα στην οικογένεια τους έναντι της δουλειάς τους
H Cameron Diaz είπε κάποτε ότι δεν θα έκανε οικογένεια και παιδιά μόνο και μόνο επειδή θα τα περίμεναν όλα από αυτήν. Στη συνέχεια παντρεύτηκε, καλωσόρισε το πρώτο της μωρό σε ηλικία 47 ετών και αποσύρθηκε σχεδόν από την υποκριτική. Και άλλες, όμως, μεγάλες σταρ επέλεξαν επίσης να μείνουν στο σπίτι με τις οικογένειές τους αντί να είναι στη σκηνή ή στον κινηματογράφο. Για να δούμε μερικές από αυτές.

Cameron Diaz

Μετά την τελευταία της ταινία, Annie, το 2014, η Cameron Diaz παντρεύτηκε και έκτοτε απολαμβάνει τη νέα ζωή της. Το 2020, γέννησε την πρώτη της κόρη, την Raddix, και δήλωσε ότι δεν μπορεί να φανταστεί να επιστρέφει στον κόσμο του κινηματογράφου, ούσα, πλέον, μητέρα. «Μου αρέσει να είμαι μητέρα. Είναι το καλύτερο, το καλύτερο μέρος της ζωής μου. Είμαι τόσο τυχερή που το έκανα με τον Benji », είπε.

Demi Moore

Εν μέσω του διαζυγίου της από τον Bruce Willis και του θανάτου της μητέρας της μετά από μάχη με τον καρκίνο, η Demi Moore έκανε ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ για να επικεντρωθεί στην ανατροφή των κοριτσιών της. Στο βιβλίο της, Inside Out, είπε ότι η μητρότητα ήταν εντελώς φυσική και είναι ένα από τα λίγα πράγματα που μπορεί να πει με αυτοπεποίθηση ότι έκανε καλά.

Jennifer Garner

Όταν ένας χρήστης σχολίασε σαρκαστικά ένα εορταστικό της ποστ στο Instagram γράφοντας: «Πώς λέγεται μια σταρ ταινιών που δεν κάνει ταινίες;» Η Jennifer Garner έδωσε την τέλεια απάντηση: «Μαμά!» Η δημοφιλής ηθοποιός έπαιρνε ρόλους σε πολύ μικρότερες δόσεις από ότι συνήθιζε αλλά τώρα παλεύει με 3 παιδιά. Τώρα, καθώς τα παιδιά της μεγαλώνουν, επιστρέφει σιγά σιγά στη δουλειά της ενώ παράλληλα έχει τη στήριξη του πρώην συζύγου της, Ben Affleck.

Julia Roberts

Από τότε που παντρεύτηκε με τον Danny Moder το 2002, η οικογένεια έρχεται πρώτη για τη Julia Roberts. Αφού γέννησε τα δίδυμα της και έναν γιο, άρχισε να επιλέγει ρόλους σύμφωνα με τα προγράμματα των παιδιών της. Αντί να κυνηγάει ρόλους, απλά περίμενε τι θα της ερχόταν. «Είμαι χαρούμενη στο σπίτι και πραγματικά ικανοποιημένη, οπότε για μένα να βγαίνω έξω και να λέω μια ιστορία, πρέπει να είναι κάτι που να νιώθω πραγματικά παθιασμένη για αυτό», είπε.

Jessica Biel

Γνωστή για τους ρόλους της στο 7th Heaven, το Texas Chainsaw Massacre και το Blade: Trinity, η Jessica Biel είναι ένα αρκετά γνωστό όνομα. Σήμερα πια είναι απασχολημένη με τα συζυγικά της καθήκοντα (σύζυγός της είναι ο Justin Timberlake) και είναι μητέρα των δύο παιδιών τους. Είπε ότι όταν τα μωρά έρχονται, το πρόγραμμά σου δεν είναι πλέον δικό σου ή τόσο σημαντικό πια. Η Biel πρόσθεσε επίσης, ότι η ζωή της περιστρέφεται πια γύρω από τα μικρά της.