Ο George Clooney σε προσκαλεί στο σπίτι του - Η "εμμονή" του με τον Brad Pitt και το βίντεο που έγινε viral

06.05.2021
Ο George Clooney σε προσκαλεί στο σπίτι του - Η "εμμονή" του με τον Brad Pitt και το βίντεο που έγινε viral
Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα χιουμοριστικό βίντεο με τον διάσημο ηθοποιό και τον συγκάτοικό του. Στόχος του; Να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο με εκείνον και την Amal στο Κόμο. Για δες...

Μέγας πλακατζής ο George Clooney και πολύ ενεργός ως προς το κοινωφελές έργο. Με αυτή την τελευταία του κίνηση συνδύασε τα δύο αυτά χαρακτηριστικά του σε ένα και το αποτέλεσμα είναι -εκτός των άλλων- απολαυστικότατο.

Ο 59χρονος σταρ και η σύζυγός του, Amal, συνεργάστηκαν με τη φιλανθρωπική πλατφόρμα Omaze και προσκαλούν δυο φίλους στο σπίτι του στη λίμνη Κόμο, στην Ιταλία. Πώς θα γίνει αυτό;

Οι ενδιαφεφόμενοι θα πρέπει να συμμετάσχουν στην κλήρωση μέσω δωρεάς που θα κάνουν στην πλατφόρμα. Οι δωρεές αυτές θα προωθούνται στο Ίδρυμα του ηθοποιού υπέρ Δικαιοσύνης (The Clooney Foundation for Justice -CFJ) το οποίο υποστηρίζει τη δικαιοσύνη προωθώντας κάθε περιστατικό καταπάτησης των ανθρώπινων δικαιωμάτων προς... λογοδότηση.

Για τον σκοπό αυτό, ο Clooney δημιούργησε ένα απολαυστικότατο βίντεο μέσα από το οποίο αντιλαμβανόμαστε -σκοπίμως, βέβαια- δυο πράγματα: αφενός την εμμονή του με τον Brad Pitt αφετέρου ότι είναι ο χειρότερος συγκάτοικος που θα μπορούσε κάποιος να έχει. Ο Byron (θα τον δεις στο βίντεο και στη φωτό κάτω) έζησε μαζί του λίγο καιρό και εξηγεί, ακριβώς, το πώς και το γιατί!

Σε κάθε περίπτωση, το βίντεο είναι απίθανο και αξίζει να το παρακολουθήσεις. Επίσης, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε πώς αντέδρασε ο ίδιος ο Pitt στις... "αποκαλύψεις" του κολλητού του.

Ιδού: