Πρώην παίκτρια του My Style Rocks χωρίζει μετά από δύο χρόνια γάμου

01.10.2020
Πρώην παίκτρια του My Style Rocks χωρίζει μετά από δύο χρόνια γάμου
Το ζευγάρι είχε κάνει μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή το καλοκαίρι του 2018

Ένας απρόσμενος χωρισμός δημοσιοποιήθηκε, και αφορά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, πρώην παίκτρια του My Style Rocks και τον πλαστικό χειρούργο Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Δες και αυτό: Αντιδράσεις για το γυμνό στο GNTM: «Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα είναι τουλάχιστον ανήθικο»!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2018 σε πολυτελές κτήμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Τατόϊ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκονται σε διάσταση χωρίς να έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο ενώ δεν υπήρξε ένταση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση τους τελευταίους δύο μήνες, ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται να είναι η αιτία του χωρισμού.

Αυτό το είδες; Κρατερός Κατσούλης: Ο λόγος για τον οποίο απουσιάζει σήμερα από την εκπομπή και η αμηχανία της Κατερίνας Καραβάτου

"Η 'βρεγμένη γάτα' είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έχει κάνει κάτι το όποιο είναι φάουλ, αλλά δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο. Κάπου μπλέχτηκε, το έμαθε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και πάνε στον χωρισμό. Δεν χώρισε η Αλεξάνδρα τον κ. Γιαννόπουλο, ο κ. Γιαννόπουλος θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα και να φύγει από το σπίτι η Αλεξάνδρα". Μάλιστα, λέγεται πως εκείνος την έδιωξε από το σπίτι.