Η Shannen Doherty ετοιμάζει αποχαιρετιστήρια βίντεο και γράμματα

01.10.2020
Η Shannen Doherty ετοιμάζει αποχαιρετιστήρια βίντεο και γράμματα
Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου μαστού δίνει μάχη ζωής και δηλώνει πως έχει ακόμη "πολλή ζωή" μέσα της.

Σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Elle, η ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν της ανακοινώθηκε η διάγνωση, έκλαψε και αξιολόγησε την ζωή της. "Άρχισα να κάνω αποτίμηση της ζωής μου, όσων έχω κάνει και εκείνων που δεν έκανα. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους. Στο τέλος, αυτό που βγήκε ήταν πως έχω καλό κάρμα. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά υπήρξα πραγματικά καλός άνθρωπος", είπε η 49χρονη.

Δες και αυτό: Deborra Lee Furness για Hugh Jackman: "Είναι gay εδώ και πολλά χρόνια - Κι εγώ το ίδιο"

Η Doherty διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2015, ενώ μετά από μάχη δυο ετών, ανακοίνωσε πως ο καρκίνος της ήταν σε καταστολή. Όταν φέτος ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε στο τέταρτο στάδιο, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως "τρομοκρατήθηκε". Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός αποκάλυψε πως σκοπεύει να γράψει επιστολές και να στείλει βίντεο στην οικογένειά της για μετά τον θάνατό της.

Αυτό το είδες; Joaquin Phoenix - Rooney Mara: Γεννήθηκε ο γιος τους και τον ονόμασαν River - Η στιγμή της αποκάλυψης σε βίντεο

"Υπάρχουν πράγματα που έχω ανάγκη να πω στη μαμά μου. Θέλω ο άντρας μου να ξέρει τι σήμαινε για μένα. Αλλά όποτε έρχεται η στιγμή να το κάνω, μοιάζει οριστικό. Αισθάνεσαι σαν να παραιτείσαι και εγώ δεν παραιτούμαι ακόμη. Νιώθω ένας πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να κάνεις επίλογο στις σχέσεις σου όταν αισθάνεσαι πως θα ζήσεις άλλα 10 με 15 χρόνια", δήλωσε η ίδια.