Goldie Hawn: Ο τρόπος με τον οποίο ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο της είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα

08.09.2020
Goldie Hawn: Ο τρόπος με τον οποίο ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο της είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα
Η χαρά προσωποποιημένη! Αυτό είναι η Goldie Hawn. Και το "φως" αυτό που τη χαρακτηρίζει το έχει κληροδοτήσει και τα παιδιά της και εκείνα στα δικά τους παιδιά.

Η Goldie Hawn είναι 74 ετών εκ των οποίων τα τελευταία 37 είναι ζευγάρι με τον Kurt Russell. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ που, όμως, δεν παντρεύτηκε ποτέ. Οι δυο τους έχουν έναν γιο, τον 34χρονο Whyatt ενώ εκείνη έχει ακόμη δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Bill Hudson, τον Oliver και, φυσικά, την Kate!

Τα δυο, πιο διάσημα, παιδιά της οικογένειας έχουν κόψει εδώ και χρόνια την όποια σχέση με τον βιολογικό τους πατέρα και έχουν αναγνωρίσει στο πρόσωπο του Russell όλα όσα ήθελαν ποτέ από μια τέτοια σχέση.

Σήμερα (8/9/2020) είναι τα γενέθλια του πρωτότοκού της, του Oliver και η Goldie του ευχήθηκε δημόσια, μέσω instagram με έναν τρόπο που μας συγκίνησε πολύ.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό τραγούδι του αφιέρωσε του υιού για τα 44 χρόνια του η μαμά Goldie και ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό της. Και στο δικό μας. Το παραδεχόμαστε!

Για την ιστορία, η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από ανάρτηση της Goldie για τα γενέθλια του γιου της το 2017.

Η ανάρτηση στης 74χρονης ηθοποιού συγκίνησε και την κόρη της, Kate, η οποία ευχήθηκε στον αδελφό της μέσω social media αναφερόμενη σε εκείνον ως "ο ήλιος της μαμάς", σχολιάζοντας, φυσικά το τραγουδάκι που διάλεξε να τραγουδίσει στον εορτάζοντα εκείνη.