David και Victoria Beckham: Η εφιαλτική περιπέτεια με τον κορονοϊό που κράτησαν μυστική

08.09.2020
David και Victoria Beckham: Η εφιαλτική περιπέτεια με τον κορονοϊό που κράτησαν μυστική
Σάλο έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα που αποκαλύπτει τι πέρασε η διάσημη οικογένεια πριν από μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, που δημοσίευσε πρώτη την είδηση, ο David και η Victoria Beckham κόλλησαν κορονοϊό στις αρχές Μαρτίου, την περίοδο που ξεκινούσε το πρωτάθλημα για την ομάδα του πρώην άσσου του ποδοσφαίρου, την Inter Miami.

Ο πρώτος αγώνας της ομάδας στο Los Angeles FC πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα του Μαρτίου και το "παρών" έδωσε σύσσωμη η διάσημη οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης και την μετάπειτα αρραβωνιαστικιάς του Brooklyn και του κολλητού τους, διάσημου σεφ, Gordon Ramsay. [φωτό κάτω]

Το "κακό" φαίνεται ότι έγινε στο πάρτι μετά καθότι οι πανηγυρισμοί, τα φιλιά και οι αγκαλιές της χαράς στάθηκαν μοιραίες.

Δεν κατάλαβαν κάτι, όμως, από την αρχή.

Στις 6 Μαρτίου, η οικογένεια ταξίδεψε στη Αγγλία όπου έδωσε ένα απίθανο πάρτι για να γιορτάσει τα 21α γενέθλια του πρωτότοκού τους, στο Cotswolds. Γυρίζοντας στο Μαϊάμι, άρχισαν να νιώθουν άρρωστοι, όπως επίσης και αρκετοί από το προσωπικό και τους φίλους της οικογένειας που ήταν καλεσμένοι τόσο στο πάρτι της ομάδας όσο και των γενεθλίων.

Αμέσως τέθηκαν σε lockdown, όμως ο φόβος για το πόσο είχαν διασπείρει οι ίδιο τον ιό ήταν τεράστιος καθώς προωθώντας την ομάδα του ο Becks είχε έρθει σε επαφή -και πολύ στενή μάλιστα- με αμέτρητους θαυμαστές και φιλάθλους.

Σύμφωνα με το δηοσίευμα, η Victoria πέρασε τη δοκιμασία κάπως πιο βαριά από τον αγαπημένο της ενώ ταυτόχρονα με την ανάρρωσή τους και οι δύο αποφάσισαν να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια ανακούφισης των παθούντων αλλά και πρόληψης των κρουσμάτων. Με μεγάλες δωρεές, ενημέρωση και γενικότερη κινητοποίηση, οι Bekhams θέλησαν να εκφράσουν "το πόσο ευλογημένοι νιώθουν καθώς και να αντισταθμίσουν με αυτή την κίνηση την αλλόγιστη μετακίνηση στα αρχικά στάδια της κρίσης", μεταφέρει πηγή της έκδοσης, τη στιγμή, βέβαια, που εκπρόσωπος της οικογένειας δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει το δημοσίευμα, δημόσια.