Σοφία Βόσσου: Έξαλλη με δημοσίευμα που τη θέλει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

07.09.2020
Σοφία Βόσσου: Έξαλλη με δημοσίευμα που τη θέλει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Πυρ και μανία έγινε η Σοφία Βόσσου, ύστερα από έκταση που έλαβε δημοσίευμα εφημερίδας που τη θέλει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Σοφία Βόσσου εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ότι τα η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Χαρακτηριστικά, μάλιστα, αναφέρεται ότι σε ένα παιχνίδι της μοίρας "νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο όπου έδωσε τη μάχη για τη ζωή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος".

Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους η Σοφία Βόσσου, ανήρτησε μία μακροσκελή εξήγηση επί του θέματος, τονίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά.

Ιδού τα όσα έγραψε στην ανάρτησή της η δημοφιλής μουσικός:

Το ότι εγώ πεθαίνω και δεν το ξέρω και το ξέρει η espresso είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχουμε τέτοια δημοσιογραφία στην χώρα μας ένα έχω να πω ας σταματήσει αυτό το βρώμικο παιχνίδι εγώ δεν κρύβω κάτι χειρουργήθηκα μετεγχειρητική κήλη από ένα χειρουργείο πέρσι το Σεπτέμβρη που ‘χα κάνει και έπρεπε να γίνει αυτό το πράγμα και έγινε εσπευσμένα με την έννοια ότι είχα και αναβολές διαφορές από το πρόγραμμα μου λόγω κορονοϊού το κοινοποιώ για να μην ανησυχείτε όλοι φίλοι μου είναι μια χαρά ότι διαβάζετε και είναι ψευδές εκτός του ότι έχω κάνει το χειρουργείο το οποίο ήταν ένα απλό χειρουργείο ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΞΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ......ΑΥΤΑ .....Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ .......ΕΛΕΟΣ .....ΔΕΝ ΠΕΟΑΙΝΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΩ [😂] [😂] [💋] [💋] [💋] [💋] [💋] [💋] [💋] [😂] [😂] [😂] [😂] [😂] [😂] [💐] [💐] [💐] [💐] ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ