Όλγα Κεφαλογιάννη: Η έκπληξη που έκανε στον σύντροφό της και ο ρόλος της Ελεονώρας Ζουγανέλη

07.09.2020
Όλγα Κεφαλογιάννη: Η έκπληξη που έκανε στον σύντροφό της και ο ρόλος της Ελεονώρας Ζουγανέλη
Γενέθλια είχε ο Μίνως Μάτσας και τα γιόρτασε κάπως έτσι!

Μετά το διαζύγιό της από τον Μάνο Πενθερουδάκη, η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει βρει ξανά την ευτυχία στο πλευρό του Μίνωα Μάτσα, ο οποίος, για την ιστορία, υπήρξε σύντροφος της Μαρίας Κίτσου στο παρελθόν.

Ύστερα από ένα μικρό διάστημα κατά το οποίο οι δυο τους ήταν κάπως... διακριτικοί, πλέον όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά βροντοφωνάζουν και πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Το ζευγάρι κάνει διαρκώς δημόσιες κοινές εμφανίσεις και πρόσφατα μοιράστηκε μερικές προσωπικές στιγμές με αφορμή τα γενέθλια εκείνου.

Μεγάλη μέρα για τον Μίνωα Μάτσα η χθεσινή και η αγαπημένη του θέλησε να του κάνει μια έκπληξη, φροντίζόντας να μην ταράξει το βαβαρημένο του πρόγραμμα.

Αυτό τον καιρό, ο γνωστός μουσικός κάνει πρόβες για μια φιλανθρωπική συναυλία που θα δώσει στη Ρωμαϊκή Αγορά. Ένα μικρό διάλειμμα από τις πρόβες αυτές διοργάνωσε, λοιπόν, η Όλγα Κεφαλογιάννη, προκειμένου εκείνος να σβήσει τα κεράκια του. Ιδού και οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν αμφότεροι στα social media.

Ένα μικρό διάλειμμα στην πρόβα που κάνει ο Μίνως για την συναυλία της Πέμπτης 10/9 στη Ρωμαϊκή Αγορά με σκοπό την στήριξη της @hopegenesisorg για να του ευχηθούμε για τα γενέθλιά του! #happybirthday @minosmatsas @elzouganeli @triantafillidisk

Όσο για την Ελενονώρα Ζουγανέλη -η οποία, για την ιστορία, πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου; Με δεδομένο ότι και εκείνη συμμετέχει στη συναυλία της Πέμπτης, ήταν παρούσα στην πρόβα που διεκόπη και άρα, πρώτη που τραγούδησε το τραγούδι γενεθλίων στον εορτάζοντα. Χρόνια πολλά κι από εμάς.