Ελεονώρα Μελέτη: Το "Μπράβο" που "τσακίζει κόκκαλα"

29.07.2018
Ελεονώρα Μελέτη: Το "Μπράβο" που "τσακίζει κόκκαλα"
Η πρόσφατη τραγωδία στο Μάτι "γέμισε" τα social media με σκέψεις, "κατηγορώ", εικόνες, μαρτυρίες και απόψεις παντός είδους που έδωσαν τροφή για επιπλέον συναισθήματα και συζητήσεις.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις που ξεχωρίσαμε την πρόσφατη "μαύρη" περίοδο για τη χώρα μας, ήταν αυτή της Σμαράγδας Καρύδη, που αντιμετώπισε το ζήτημα με ιδιαίτερη ψυχραιμία και την απαιτούμενη λογική που όλοι θα θέλαμε να έχουμε και τώρα, ξεχωρίζουμε ακόμη μία.

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μέσω Insta Stories ένα σχόλιο που ενδεχομένως να θέλαμε να κάνουμε πολλοί.

«Ένα μπράβο σε όλους εκείνους που προβληματίστηκαν, στενοχωρήθηκαν, βοήθησαν, κινητοποιήθηκαν και δεν μας το πόσταραν», έγραψε απλά σε έναν γκρίζο φόντο η Ελεονώρα και μίλησε στις καρδιές μας.

Φυσικά και δεν μειώνεται σε καμμία περίπτωση η βοήθεια που προσφέρει ο καθένας σε ανάλογες τέτοιες περιπτώσεις, ούτε και το συναίσθημά του. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε ο "φακός" να εστιάζει εκεί. Και αυτό, προφανώς, ήθελε να αναδείξει και η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από την ανάρτησή της.

Διάβασε επίσης: Στο στόχαστρο ο Αντώνης Ρέμος: «Ποιος ξεφτιλισμένος Έλληνας θα χοροπηδάει με σαμπάνιες και θα λέει έτσι ξαφνικά…»

Κατά τα άλλα, η Ελεονώρα διάγει την πιο ευτυχισμένη φάση της προσωπικής της ζωής στο πλευρό του συζύγου της, Θοδωρή Μαρουσούλη και της μόλις τριών μηνών κορούλας τους.