Στο στόχαστρο ο Αντώνης Ρέμος: «Ποιος ξεφτιλισμένος Έλληνας θα χοροπηδάει με σαμπάνιες και θα λέει έτσι ξαφνικά…» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:32
28/7/2018

Στο στόχαστρο ο Αντώνης Ρέμος: «Ποιος ξεφτιλισμένος Έλληνας θα χοροπηδάει με σαμπάνιες και θα λέει έτσι ξαφνικά…»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Έκρυψα το πρόσωπο μου από ντροπή»!

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Αποστολόπουλος με αφορμή τη χτεσινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Νammos στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη όπως επίσης και η αμοιβή του τραγουδιστή.  Ο κος Αποστολόπουλος έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook μιλώντας με σκληρά λόγια για τον τραγουδιστή. 

Όλα όσα έγραψε λίγο πριν από τη μεγάλη συναυλία.

«Πόσο θράσος μπορεί να υπάρχει στο σκοτεινό μυαλό ενός ανθρώπου που δεν θα κάνει ποτέ λιακάδα!! Σήμερα θα γίνει η συναυλία στο Nammos, αν γίνει, εύχομαι πως όχι, το ανέβαλαν για μέρα, θα δώσει την αμοιβή του λέει και δεν ξέρω τι άλλο. Για ποιο λόγο να αγοραστούν ψυχές παιδιών, μανάδων, πατεράδων, γερόντων… και τόσα ζώα, ήμερα πένθους σήμερα, κηδείες, αναζήτηση, θρήνος και συ αγόρασες το δικαίωμα να τραγουδάς ξεσηκώνοντας τον κόσμο… Ποιος ξεφτιλισμένος Έλληνας θα χοροπηδάει με σαμπάνιες και θα λέει έτσι ξαφνικά… που να ‘σαι… τι ήμουνα για σένανε… Το μονό που έπρεπε να τραγουδάς σε repeat είναι έκρυψα το πρόσωπο μου από ντροπή!! Αν τραγουδήσεις απόψε!! 21 χρόνια πριν ήσουν φίλος μου και καλό παιδί. Ερχόμουν από το Παρίσι να σ’ ακούω και φορούσες τα κοστούμια μου!! Έχεις καιρό ακόμη μέχρι το βράδυ να το ακυρώσεις!! Κάντο σε 15 μέρες μα όχι σήμερα!! Στο φωνάζω!! «Ω χαμοανθισμένη χλώρη, των μανάδων ω ουρανοί, ω που υπάρχετε σα νά είστε πάντα πιο σιμά στη γη, γιατί κάποτε και πότε… Δωδεκάλογος του γύφτου – Κωστής Παλαμάς».

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ