Μίνα Αρναούτη: Φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλά για την τελευταία νύχτα του Παντελίδη [photo]

24.05.2017
«Η 18η Φεβρουαρίου για κάποιους έχει ταυτιστεί με τον θάνατο του Παντελίδη, για μένα όμως σημαίνει ότι κατάφερα να ζήσω», δηλώνει η Μίνα Αρναούτη στο περιοδικό «You Weekly». Η 30χρονη που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου φωτογραφίζεται με μαγιό, κρύβοντας το πληγωμένο της πόδι, μιλάει για την τελευταία νύχτα του Παντελή Παντελίδη.

Για τη γνωριμία της με τον Παντελή Παντελίδη που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο είπε: «Τον Παντελή τον ξέρω πριν από τη Φρόσω. Γνώρισα τον Παντελή από κοινό μας φίλο που ήτανε μαζί στο ναυτικό, με τον οποίο έχω πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα. Μετά γνώρισα και τον αδελφό του Παντελή από μια κοπέλα.». Και πρόσθεσε:

«Δεν ήτανε κολλητός μου να τον βλέπω όλη μέρα και όλη νύχτα αλλά ήτανε φίλος. Μιλούσαμε πολλές φορές για τα γκομενικά μας.»

Αναφερόμενη στη μοιραία νύχτα πριν το τροχαίο, η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε αγωνία για την πρεμιέρα του στο Teatro. Μία πρεμιέρα που δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, έμαθε ότι ο Παντελής δεν βρίσκεται στη ζωή, δύο μήνες μετά το τροχαίο. «Eκείνο το βράδυ τον ρώταγα τι έγινε Παντελή μου, τι τραγούδια ετοιμάζεις; Τι ρούχα θα βάλεις στην πρεμιέρα; Το πιο συγκλονιστικό απ’ όλα είναι ότι μου έδειχνε τα ρούχα που θα βάλει στην πρεμιέρα.

Και όταν ξύπνησα στην εντατική και δεν μου είχανε πει ότι ο Παντελής δεν ζει, ρώτησα: «Ο Παντελής πήγε στην πρεμιέρα;» Και μου λένε όχι, δεν πήγε. Γιατί δεν πήγε ρωτούσα; Γιατί χτύπησε το πόδι του. Και εντάξει αφού χτύπησε το πόδι του γιατί δεν ήρθε να με δει εμένα; Θα έρθει. Και μετά περνάγανε οι μέρες. Γιατί δεν έρχεται; Μα είναι λίγο σοβαρά. Το έμαθα αυτό μετά από δύο μήνες.», δήλωσε στο You Weekly.

Πώς βρέθηκαν με τον Παντελή και τη Φρόσω Κυριάκου στην χαρτοπαιχτική λέσχη;

«Εγώ ξεκίνησα να πιω έναν καφέ με τη φίλη μου τη Φρόσω, το ένα έφερε το άλλο. Ήρθε ο Παντελής, μας βρήκε και μας πρότεινε αν θα θέλαμε να πάμε σε ένα σπίτι όπου παίζανε πόκερ! Eίχα ξυπνήσει αργά, δεν νύσταζα και λέω πάμε. Μάλιστα, ο Παντελής μου έλεγε εκεί είναι φίλος μου ένα πολύ καλό παιδί, θέλω να σου τον γνωρίσω, ήθελε να μου κάνει προξενιό! (γέλια)», αποκαλύπτει.

Ήταν όντως στενοχωρημένος εκείνο το βράδυ με τον αρνητικό απόηχο του τραγουδιού του για την Κύπρο; «Ναι, ήτανε πολύ στεναχωρημένος και το κατάλαβα όταν πήγα να του κάνω μια πλάκα, λίγο black χιούμορ με κάτι που είχα βρει στο Facebook για ένα τραγούδι περί Τσιχαντιστών. Θυμάμαι μούδιασε, δεν του άρεσε. Ενώ αυτός δεν έκανε κάτι με κακή πρόθεση, φοβήθηκε ότι θα μπορούσε να του κοστίσει στην καριέρα. Πάντως γενικότερα ήτανε κεφάτος, εκείνο το βράδυ έλεγε ανέκδοτα λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι.»

Επιστρέφοντας από τη λέσχη είχαν σκοπό να πάνε στη «Fantasia»; «Από τη λέσχη εγώ θα πήγαινα σπίτι. Δεν ξέρω τι θα κάνανε οι υπόλοιποι.»